2. sikertelen forgalmi vizsga. Mit tevő legyek?
Már kétszer elhasaltam forgalmi vizsgán (B-kat.) és holnap lesz a harmadik, nagyon izgulós vagyok, ez miatt buktam
meg mind a két alkalommal. Én leszek az utolsó holnap, aki vizsgázik. Oktatóm szerint ez a rövid vizsga, mert nem szokták levezettezni az 50 percet. Ez igaz lehet?
Tudom, hülye kérdés, de valami tipp? 31/F
Mi miatt buktál? Én is izgultam, mégse buktam meg. Figyelni kell mindenre, elsőbbségadás, stop tábla, sebességkorlátozás stb... ennyi a titka, ennél több tanácsot senki nem tud adni.
Sok sikert !
Hát sajnos jogosan buktál ezek miatt könyürtelenül buktatnak, én amikor vizsgáztam úgy fogtam fel mintha vinném egy haveromat valahova, nekem ez a módszer bevált. Az oktatóddal próbálj beszélni hogy a feszültség oldása érdekében kicsit beszélgessen a vizsgabiztossal, nálam az is oldotta a feszkót.
Sok sikert kívánok és írj majd hogy sikerült! ☺️🤚
Én 1 évvel ezelőtt tettem le a jogsit, forgalmi vizsgán utolsó voltam én is, sőt, akkor az eső is esett. Én úgy emlékszek hogy levezettette velem az 50 percet, jó nagy kört mentünk. De lehet azért vezettette le, mert ez a 2. vizsgám volt, 1. vizsgánál ugyanez a vizsgabiztos buktatott meg egy hülyeség miatt, másodszorra lehet ezzel akart szivatni, hogy levezetteti velem, de nem talált semmi hibát, hibátlanul levezettem az 50 percet.
Mindenki izgul, hiába mondja hogy nem szabad izgulni, de azért annyira izgulni nem kellene, hogy elrontasz mindent. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!