Pontosan mit jelent, hogy a kresz vizsga után 2 évvel meg kell szerezni a jogosítványt?
Nyilván nem szeretném kicentizni, de tudja valaki, hogy pontosan a jogsiszerzés melyik részével kell kész lennem jövő májusig, ha tavaly májusban tettem le a kreszt? Aznapig kell bemennem az okmányirodára minden papírral? Vagy elég ha addig sikerül minden vizsgám?
Köszi a válaszokat előre is. :)
A sikeres KRESZ vizsga napjától számítva max 2 éven belül sikeres forgalmi vizsgát kell tenni.
A jogosítvány kiváltására, vagy az elsősegély vizsgára már nem vonatkozik a határidő.
A határidő centizgetése azért sem ajánlott, mert esetenként a forgalmi vizsgára több hetet is várni kell, és arra sincs garancia, hogy sikerül is.
Sokan félnek télen tanulni a vezetést, pedig aki teheti inkább oktató mellett gyakoroljon vizes, csúszós utakon is, s olyankor talán nincs is olyan hosszú várakozási idő az oktatóknál.
Á, csak most látom, második, köszi. :)
Nem halogatom, igazából már kétszer buktam forgalmin, mert nagyon-nagyon parázós vagyok (viszont nem vagyok hajlandó fizetni a vb-nak), másodiknál az utolsó percekben. Tisztában vagyok vele, hogy addig még van bőven vizsgalehetőségem, és valószínűleg a következő már tényleg sikerülni fog, csak szerettem volna pontosan látni, hogy hogy számoljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!