Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes lenne erre az autóra...

Érdemes lenne erre az autóra ennyit rákölteni?

Figyelt kérdés
Vw bora 1,6 2002-es 311e km. Motor váltó kuplung nagyon jó. Futóműve itt ott kopog néha,de nem vészes. Viszont küszöböt kellene cserélni,több helyen átlukadt,csak ki lett gittelve műszakira meg lefujtam sprayvel,az első sárvédők alját szintén.Középső kifugó is lassan cserés. Vezérlés csere is lassan időszerű. Gumik is öregek.Most átlökték még műszakin,de jövőre ezek a dolgok cserések lesznek. Maga a fényezés,meg a beltér szép. Elhintettem a cégnél,hogy eladom mindjárt igértek érte 500at.Presze nem reklámoztam,hogy ki van gittelve a küszöb.Csak azt látják,hogy szép fényes,mindig tiszta az autó és 5 éve megbízhatóan használom. 2-300 a felsorolt dolgok cseréje.Érdemes lenne?
2021. okt. 12. 07:09
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ha kicseréli a teljes küszöböt és csak le van alapozva vörössel az évekig jó. Apám is úgy járt a Ladával küszöb csere után kB 5-6 évig és még csak nem is rozsdás. Akkor rozsdásodik ha gittelik vagy foltozzák és mellette rohad.
2021. okt. 13. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!