Ha egy 15 éves használt autót veszek, mit érdemes kicserélni rajta, és kb. mennyit kell majd ráköltenem?
Figyelt kérdés
2014. aug. 12. 14:16
1/2 anonim válasza:
Olaj, vezérlés, fékek.
Ezen felül függ az autó pontos típusától (típushibák és szervizköltségek miatt), valamint állapotától.
Láttam már olyan 15 éves autót amiben csak a klímát kellett feltölteni, de olyat is amire a vételár többszörösét rá kellett költeni.
2/2 omadjoe válasza:
olaj, olajszuro, levegoszuro, vezerles, pollenszuro (ha, van.) ja, meg erdemes a vizpumpat is cserelni! sanszos, meg a kerekek is. tuti, h. leharcolt gumik lesznek rajta. az en VW Ventom 19 eves, 250e a piaci erteke. motor, elektronika rendbe tetel munkadijjal 60e, 4 uj gumi akciosan 64e, uj szelvedo cserevel 24e, bontott onindito 12e, futomu alkatreszek 59e ft. csak a legfontosabbakat javitottuk, javitattam! ez nekem eddig 219e forintomba fajt! es meg vissza van a kaszni, es az utaster... es az auto meg mindig nem uj, csak hasznalhato lesz... ha minden kesz lesz rajta, akkor is csak, egy 20 eves bontoszokeveny marad! es ez csak 2 havi szervizszamla! az autot 4 honapja csereltem. egy romma tort fiatalabb full extras autot adtam erte. ja!va vezerles minden autonal draga! de meg mindig olcsobb kicsereltetni, mint mikor a vezerles miatt komplett motor cseret kell kifizetni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!