Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó akkumulátor magátol nem...

Autó akkumulátor magátol nem tölt?

Figyelt kérdés

Tegnap jönni akartam haza munkábol és nem indult az auto a gyujtást ráadtam kijöttek a jelzések minden ahogy szokott de mikor akartam elindítani a kocsit rendesen, akkor egy kattanást halott am előröl es leált minden elsötètült.

Párszor megprobáltsm mèg de a vègèn a gyújtásnál sem jöttek ki a jelzèsek gondolom teljesen lemerült az autó aksija

Holnap munka után megyek megnèzem addig nem pihen/töltődik kicsit állásába hogy haza tudjam hozni valahogy.

Nem lehet elindítani valahogy bika kábel ès betolás nèlkül?

2021. szept. 28. 21:19
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Mennyi idős az aksi? Mert ha nem mindössze pá hónapos, akkor egy ilyen teljes lemerítés felér neki egy halálos ítélettel.

Innentől kezdve bármikor beadhatja a kulcsot!

2021. okt. 3. 14:23
 32/44 A kérdező kommentje:
Akkor elèg a töltő is ugye mert azota megnèzem kètszer hogy lekapcsoltam e mindent és azota szépen indul
2021. okt. 3. 14:23
 33/44 A kérdező kommentje:
Nemrèg vettem az autot aztmondta akitol vettem nem règi nem tudom pontosan
2021. okt. 3. 14:24
 34/44 anonim ***** válasza:

Benzines vagy Diesel autó?

Ha Diesel akkor szerintem a telet nem fogja kihúzni az aksi.

2021. okt. 3. 14:31
 35/44 A kérdező kommentje:
Benzines
2021. okt. 3. 14:32
 36/44 anonim ***** válasza:
Akkor talán
2021. okt. 3. 14:41
 37/44 A kérdező kommentje:
Veszek egy töltőt és feltöltöm az aksit rendesen
2021. okt. 3. 14:43
 38/44 anonim ***** válasza:
Töltő amúgy is jó ha van otthon!
2021. okt. 3. 14:47
 39/44 anonim ***** válasza:
55%
Igen,egy töltő vásárlása,nem árt. Egyébként,ha jól tölt a generátor,akkor kevés használat mellett is,biztosan indulni fog a következő alkalommal is. Heti 50 kilométernél kevesebb használat esetén,azért lehet gond,télen. Illetve 3-4 év után,azért várható,hogy töltéssel még használható lesz az aksi.Idővel pedig,az sem fog segíteni.
2021. okt. 11. 08:24
 40/44 anonim ***** válasza:

"Heti 50 kilométernél kevesebb használat esetén,azért lehet gond,télen."

Nem feltétlenül. Tegyük fel egy héten egyszer mész 50 km-t. Az alatt bőven visszatöltöd azt az egy vagy két indítást. Egy jó állapotú, feltöltött akksinak pedig nem lenne szabad egy hét állástól lemerülnie.

A másik eset, amire szerintem te gondoltál: heti 5 munkanap, 5 km oda, 5 vissza minden napon. Az tényleg nem optimális. Se az akkunak, se a belsőégésű motornak.

2021. okt. 11. 08:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!