Autó akkumulátor magátol nem tölt?
Tegnap jönni akartam haza munkábol és nem indult az auto a gyujtást ráadtam kijöttek a jelzések minden ahogy szokott de mikor akartam elindítani a kocsit rendesen, akkor egy kattanást halott am előröl es leált minden elsötètült.
Párszor megprobáltsm mèg de a vègèn a gyújtásnál sem jöttek ki a jelzèsek gondolom teljesen lemerült az autó aksija
Holnap munka után megyek megnèzem addig nem pihen/töltődik kicsit állásába hogy haza tudjam hozni valahogy.
Nem lehet elindítani valahogy bika kábel ès betolás nèlkül?
Mennyi idős az aksi? Mert ha nem mindössze pá hónapos, akkor egy ilyen teljes lemerítés felér neki egy halálos ítélettel.
Innentől kezdve bármikor beadhatja a kulcsot!
Benzines vagy Diesel autó?
Ha Diesel akkor szerintem a telet nem fogja kihúzni az aksi.
"Heti 50 kilométernél kevesebb használat esetén,azért lehet gond,télen."
Nem feltétlenül. Tegyük fel egy héten egyszer mész 50 km-t. Az alatt bőven visszatöltöd azt az egy vagy két indítást. Egy jó állapotú, feltöltött akksinak pedig nem lenne szabad egy hét állástól lemerülnie.
A másik eset, amire szerintem te gondoltál: heti 5 munkanap, 5 km oda, 5 vissza minden napon. Az tényleg nem optimális. Se az akkunak, se a belsőégésű motornak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!