Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SÜRGŐS KÉRDÉS! LG G4 H815...

SÜRGŐS KÉRDÉS! LG G4 H815 magától kikapcsol. Van itt szakember? Ötleteket is meghallgatok.

Figyelt kérdés

Kb 1 hete van meg, az S/N kezdőszám 404, ugyhogy nem esett bele a Bootloop-os hibába, illetve nem is jött elő ilyesmi hiba.

A probléma az, hogy a telefon egy idő után kikapcsol (ez lehet néha akár 1 óra, de lehet 20-30 perc is) és van mikor magától visszakapcsol de legtöbbször nem kapcsol vissza. Teszteltem antutu val is, a processzort terheltem de akkor nem kapcsolt ki.

Az akkumlátor párszor rengeteg %-ot merül, mikor kikapcsol magától(Akár 20-30%-ot is), úgyhogy nem tudom, hogy ez alaplapi hiba lehet-e vagy sem. (Kérdeztem szervizeseket, ők is azt mondták, csak úgy lehet kideriteni, ha új aksit veszek hozzá és igy 5000ft minusz lesz, ha nem csak ennyi a probléma. Nincs valami szoftver, amivel kiderithető az akkumlátor hiba? (Egyebként ezen kívül semmi baj vele)

2019. dec. 8. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha 1 hete van meg, akkor garanciás. Miért nem viszed márkaszervízbe?
2019. dec. 8. 21:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gyári hibásat vagy klónt vettél. Vagy egy magáncégtől vetted? Mert ilyen telefont már rég nem árul az LG.
2019. dec. 8. 21:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alaplap
2019. dec. 8. 21:48
 4/7 anonim ***** válasza:
74%

Árukereső alapján 3 hónapja nem forgalmazza senki.

Gondolom előtte vette...de akkor használt.

2019. dec. 8. 21:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajnállak A G4, meg a Sony Z3 jók voltak a maguk idejében , de már borzalmasak. Szinte mindentől melegednek meg merülnek. Nem tudom mi vezérelt hogy G4-et vegyél. Vidd szervízbe és reménykedj, hogy csak akksi csere kell. Minden jót kívánok hozzá, remélem nem lesz több baj vele.
2019. dec. 8. 22:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Ebay-en vettem egy Angol cégtől, amelynél open-box os állapotba volt a telefon. Azért választottam ezt, mert ezen a gombok hátul vannak és nem oldalt, így akárhol meg lehet fogni a telefont, és nem zavarhatnak a gombok, illetve azért is, mert a kijelző felbontása 2160x1440 és nem tudom, hogy mennyire látszódik más telefonnál, hogy kissebb a felbontás (pl. 1480x720). Talán a Galaxy J6 van még kialakítva úgy, hogy a gomb nem zavarhat és nincs benne semmi lekerekités, meg semmi notch sem. A telefont vissza küldhetem persze, amiért az árát vissza is kapom(szállitást is), csak sajnálom a telefont, mert nem lenne ez egy rossz készülék.
2019. dec. 9. 06:34
 7/7 anonim ***** válasza:
71%

" nme lenne ez rossz készülék ".

De ez szar telefon, ennyi.

2019. dec. 9. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!