Autó akkumulátor magátol nem tölt?
Tegnap jönni akartam haza munkábol és nem indult az auto a gyujtást ráadtam kijöttek a jelzések minden ahogy szokott de mikor akartam elindítani a kocsit rendesen, akkor egy kattanást halott am előröl es leált minden elsötètült.
Párszor megprobáltsm mèg de a vègèn a gyújtásnál sem jöttek ki a jelzèsek gondolom teljesen lemerült az autó aksija
Holnap munka után megyek megnèzem addig nem pihen/töltődik kicsit állásába hogy haza tudjam hozni valahogy.
Nem lehet elindítani valahogy bika kábel ès betolás nèlkül?
Nem, nincs ingyen energia.
Ha nem akarsz bikázni, akkor vagy feltöltöd a jelenlegi akkut vagy kicseréled egy feltöltöttre (lehetőleg újra).
Allasaban mitol kene toltodnie, osszehordjak a tunderek az elektronokat bele vagy hogy?
Az akkud kuka, vegyel masikat, az autodat meg bikaztasd vagy huzasd be es vidd haza.
De az sem kizárt ám hogy csak elsavasodott valamelyik saru és nem érintkezik.
Én már jártam így!
"töltődik kicsit állásába hogy haza tudjam hozni valahogy."
Azért hihetetlen, hogy 8 általános nélkül is lehet jogosítványa egyeseknek?!
Az akkumulátor magától nem tud töltődni. A generátor tölti ha meghajtja a motor. Ha az akku le van merürve, egy óra, egy nap, egy hét múlva is le lesz.
Ha már régebbi az akku, érdemes újat venni. Csere után jó lenne a sarukon egy egyszerű multiméterrel feszültséget mérni, hogy a generátor töltése rendben van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!