Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan kell egy autót szervize...

Hogyan kell egy autót szervizeltetni?

Figyelt kérdés

Eleinte minden autómmal márkaszervizbe mentem. Ott olajcsere után kihúztam a nívópálcát és fekete volt az olaj. Erre mindig az volt a válasz, hogy dizeles autónál elég leállni az emelőről,hogy fekete legyen. Fura fejeket vágták, amikor megkérdeztem, hogy ebből a típusból gyártották dízelt? (Ez az autó dízel?) Skoda és Suzuki

Azóta "sütni" műhelybe járok, de most vagyok negyedszer ugyan azzal a hibával. (Neves műhely)

2021. szept. 28. 16:05
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
#30 Igazad van, de ha az agyalással elmegy 2 óra és kapsz érte 5 ezer forintot, vagy alkatrészcserével elmegy 20 perc és kapsz érte 50 ezret, akkor te melyiket fogod választani, mint szervizvezető? Felhasználói szemmel lehet rossz, de az hibáztassa és szidja ezt a hozzáállást, aki nem tenne ugyanígy a helyükben. Lehet helyette hibáztatni egyrészt az autógyártókat, akik ellehetetlenítik a régimódi szerelést, másrészt pedig a szar gazdaságunkért felelősöket, akik miatt a szolgáltatók 90%-ának kötelező ilyen hozzáállással dolgozni, ha túl akarnak élni.
2021. szept. 30. 07:44
 32/36 anonim ***** válasza:

31-es: persze, hogy ugyan ezt csinálnám. Van autószerelő haverom.

Ő most arra állt rá, hogy csak olajcserét vállal. Napi 7-8 kuncsaftja mindig van. Ki lehet számolni, hogy ez havi szinten mennyi pénz.

2021. szept. 30. 10:04
 33/36 anonim ***** válasza:
43%

Fölösleges fikázni.

Aki irigyli csinálja utánuk. Bujkálj egész nap lósz@ros, sáros autók alatt.

Csurogjon a könyöködön a fáradt olaj, harcolj a berohadt csavarokkal és hallgasd napi 12 órában a pitiáner sz@rrágó tulajok hisztijét.

Ja, úgy már nem frankó?

2021. szept. 30. 12:07
 34/36 A kérdező kommentje:
Nem véletlenül nem ezt csinálom, de egyik szakma sem térdig tejszín. (Talán az orvos)
2021. szept. 30. 13:07
 35/36 anonim ***** válasza:

Orvos??

Mitől másabb?

Pl. egy nőgyógyász is egész nap a trutyiban nyúlkál.

2021. szept. 30. 14:23
 36/36 A kérdező kommentje:
Ha nincs lelkiismerete, betegre keresi magát, nincs számonkérés, bármilyen felelősség csak formális.
2021. szept. 30. 15:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!