Havi 5 milliós fizetéssel bevállalható egy ilyen autó?
2021. szept. 17. 20:31
31/38 anonim válasza:
#30 csak tegyuk fel eladod az egyik ceged 10 milliard ft-ert, es meg igy is van par jol meno, pont nem erdekel majd teged ez a 100 millio ft apropenz meg a szervizkoltsegek...
32/38 anonim válasza:
Képzelem milyen miliőben mozoghatsz, ha ilyen autók között válogatsz. A havi fizudhoz ez drága, az igényeidből muszáj lesz lejjebb adnod. Mi az ami feltétlen szükséges lenne neked az új kocsidban? Mindenképp 4 ajtós legyen? 800 lóerő felett kell lennie? Csak benzines érdekel?
Minőség írtad hogy fontos.
33/38 A kérdező kommentje:
Luxus sportkocsira van szükségem, a linkelt autót már egyébként elvetettem, az csak egy kérdés volt. Tehát fontos számomra a luxus, ugyanakkor a sportos haladás is. Egy SL Mercedesre gondoltam, az még nem tiszta, hogy azon belül melyik.
2021. szept. 19. 17:05
34/38 anonim válasza:
Kedves kérdező! Az autótól függetlenül,az volt a kérdés,hogy 5 milliós havi fizu mellett bevállalható-e egy 89 milliós autó? A válasz az,hogy igen,ha a havi törlesztője,4 millióból kijön. Nincs jelentősége,hogy ez az összeg fizu vagy osztalék(előleg). Lesz, legalább 2 éven keresztül,minden hónapban 4 milliója vagy nem lesz? Akár banki törlesztő,akár lízing,akár az édesapja felé tartozás,amit ki kell majd fizetni.Szóval,ha lesz vegye meg,ha nem lesz,ne vegye meg!Amennyiben igen és vesz autót,akkor,ha Budapesttől nincs messze, majd élőben is megnézem. Privátban elérhető vagyok és remélem,leszek.Kösz.
35/38 anonim válasza:
Ja, de akkor egyből hármat vegyen, hogy egy legalább üzemképes legyen amig a másik kettő lerohadva áll a szervízben. :D :D
Egyébként sem mozgat meg az ilyen kivagyisági álluxus..
2,5 tonnás "sportkocsi"?
36/38 anonim válasza:
Irigységszagot detektálok. :)
37/38 anonim válasza:
SLS AMG-t tudom ajánlani, abban már nem gagyik az anyagok. Nem is jön velünk szembe gyakran hasonló az utakon.
38/38 anonim válasza:
#36 szemernyi irigység sincs bennem, max az ára kéne kp-ban, valszeg 6-10 régi tökös gép kerülne abból hozzám, a maradékból meg építenék nekik egy mindennel felszerelt garázst. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!