Miért van az, hogy a fiúk/férfiak számára vonzóak az autós csajok, de a forgalomban meg lenézik őket?
nem néz le senki senkit, néhány kivétllel...
Amúgy a nők jó része bizony jobban vezet, mint néhány öntelt pasi.
Van ilyen is, van olyan is mindkét nemben.
Én nem nagyon szeretem a női sofőröket .
Olyan kosz és szemét domb van a kocsijukban , nem szeretnek takaritani.
Műszakilag meg kevés kivétellel analfabéták mindenhez és nem lehet velük semmiről beszélgetni.
Csak hogy olyan kis cuki meg ő úgy szereti, ennyit.
De persze vannak jó női vezetők is , taxisok , kamionosok is.
Itt nem az autózással van a gond, hanem az önértékelés zavaraival.
Sok nő vesz manapság jó drága autókat, és amilyen pökhendi stílusban, önelégülten tudnak ülni, vezetni bennük, az förtelem. Főleg, hogy nekiállnak versengeni bármilyen férfivel így.
A feminista társadalom eredménye...
3-mas, nem tudom lehet😂 a nők amúgy alapból rendetlenebbek bizonyos téren
4-es gondolom azokra glndolsz akik megveszik a nagy suv-okat mert most az a menő aztán még annyi rásegítő elektronikával sem tudnak beállni 2 vonal közé, meg nem látnak ki belőle stb ez nekem is a halálom ezt aláírom...
Meg alapból ezek a nagy batár kocsik aztán van bennük egy nagy motor, legtöbb esetben nagy dízel motor, aztán már sokan azt hiszik, hogy versenyautót vezetnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!