Havi 5 milliós fizetéssel bevállalható egy ilyen autó?
5 milla mellett szerintem húzós, de kijön a matek, főleg lízingelve
1 milla felejtős
Tudod, ha egy cégnek kb. 3 milliárd forint az éves nettó bevétele, akkor a nyereség sem csekély összeg, ami után szép kis osztalékot lehet kivenni. Ha ezt képzeletben elosztod 12-vel, kapsz egy nagyon szép összeget. Ami az én részemet jelenti, havonta 1 millió forintot fel tudok venni fizetésként, és ez a havi pénz, az osztalék egy külön tétel. Szerintem csak egyszerűen el kell fogadni, hogy vannak cégek, amelyeknél ez megtehető.
Mert olcsó műanyag az egész autó. Azok a járművek az USA-ban viszonylag olcsók, annyit is érnek, amennyiért itthon adják, annyit már nem ér. 30 millió egy olyan autóért? Te sem gondolod komolyan. Egy nagy, buta autó lényegében, amiben van egy nagy köbcentis motor, ami miatt vonzó egyeseknek. Kb. ennyit tud felmutatni, a minőségről pedig annyit, hogy a korábbi Challengereknél a hátsó lámpánál elállt az illesztés, erről lehetett nézni videókat a YouTube-on. 30 millióért inkább veszek egy sport, luxus Mercedest, ami kívül-belül ezerszer szebb, gyorsnak ugyanúgy gyors, minőségibb. De nem vagyunk egyformák, neked valószínű az tetszik, nekem inkább a luxus jön be.
#29 az a helyzet hogy aki ennyire tele van zsével, az valószínüleg nem ide fog feljönni kérkedni vele.
Ide két féle ember jár, a hülyék, meg a trollok. :)
Amúgy én lehet csóró vagyok, de a világ összes pénzével rendelkezve SEM vennék ilyen csillagos kotlát, felfújt látszat, morvadrágán, és amúgy egy rakás megbízhatatlanság az összes, ráadásul ízléstelen is, a román cigányvajdák 5 emeletes cirádás aranyoroszlános házai jutnak róluk eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!