Miért vesz egy csomó ember azért autót hogy havonta max. 100 km-t guruljon vele?
Mindig ilyenekkel szoktak előhuzakodni hogy "lehetnek sürgősségi esetek. Pl.: valakit be kell vinni a kórházba szülni."
Őszintén nem hinném hogy ez egy olyan mindennapos probléma lenne.
Persze tudom én hogy drága a benzin és így akarnak spórolni de kb. minden más költség meg állandóan fennáll, akár használod az autót, akár nem. A súlyadót ugyanúgy be kell fizetni, a kocsi attól még amortizálódik hogy nem használod (még ha nem is annyira), a kötelező biztosítást ugyanúgy fizetni kell, meg asszem a benzin sem áll el az örökkévalóságig az autóban, és így tovább és így tovább.
Szóval végképp nem értem hogy ha havi max. 3-4x megjáratod az autót akkor már miért nem lehet egy az egyben tömegközlekedésre váltani.
Sőt, még olyan is akad, aki kéthetente egyszer kigurul a 15 km-re levő telkére.
Közöd hozzá?
#5 Az mondjuk tényleg indokolt lehet, hiszen oda másképp nem igazán van megoldva a közlekedés.
Mi közöm van hozzá?
Természetesen semmi csak nem értem hogy ha ilyen apró-cseprő dolgokra használják az emberek az autót akkor miért minket kell hülyének nézni.
"4/7 A kérdező kommentje:
Az biztos nagyon megerőltető lehet."
Bizony. 15-20 kiló termék+banyakamion nem gyerekjáték, és fel kell ráncigálni magas lépcsőkön, szűk ajtón át.
És nem egyszer tele buszra, villamosra.
Tegyük föl, veszek magamnak egy autót.
Sem a vásárláshoz, sem az üzembentartásához nem kérek tőled sem véleményt, sem anyagi támogatást.
Erre te megállapítod, hogy hülyének nézlek.
Na ez hogy jött össze??? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!