Melyik jobb? Dízel vagy Benzin? (személygépkocsi)
Figyelt kérdés
Indokold is meg légyszíves.2010. aug. 31. 14:10
51/61 anonim válasza:
F1-ben is benzin van, szerintem ezzel mindent elmondtam...
52/61 Böse válasza:
Hát ezzel pont nem mondtál el semmit. F1-ben is benzin van csak nem 95ös hanem 110es vagy 120as, meg is eszik belőle kilométerenként 1 litert, ráadásul a motort ki lehet dobni egy futam után. Nem túl előnyös tulajdonságok utcai használatra.
53/61 anonim válasza:
A leges legjobb motor a jól konstruált soros 4 vagy 6 hengeres SZÍVÓ benzin.
54/61 anonim válasza:
És ezzel 99%-ban egyet is értek! Egy kivétel van! A BMW 35i motorja!
Vezettem már, egész hihetetlen ahogy megy. Vazki, 6-os 40, padlónál tényleg megindul! Ez máig az egyetlen autó amiben soha semmikor nem érzem, hogy turbós lenne. Csak egy dolgot érzek: Ez a világon a legjobb motor.
55/61 anonim válasza:
Jó!Értem!Akkor segítsünk neki!De akkor felteszek egy kérdést én is.Melyik csaj?Szőke, barna, fekete, vörös???De mire, miben, mennyire, mivel szemben???Ha értelmes kérdést kapunk, akkor értelmes hozzászólást adunk...
56/61 anonim válasza:
Én írtam a szívóbenzint.
Igen, a 35i tényleg brutáljó :)
57/61 anonim válasza:
Soka azt hiszik hogy a dízel sokkal jobban "húz" mint a benzin (nyomatékosabb) DE MIÉRT? ott a turbó!! egy hagyományos szívódízel-nek a teljesítménye fele egy benzinesnek nekem már volt vw gol3 1.9 tdi-m igaz nem rossz autó de a mostani honda civic 1,6 vti-m hez képes egy nagy fos!!!szóval BENZIN 4 EVER
58/61 anonim válasza:
előző:
hú öcsém te aztán nagyon értesz hozzá. Nem a turbó miatt húz, mert a turbó a felsőbb fordulatszám tartományban dobja meg a teljesítményt.
Ha lesz egy kis időd nézzél már meg egy nyomatékgörbét... A dízel alacsony fordulaton nagyobb nyomatékot tud leadni. Ezért "húz" jobban.
Az igaz, hogy egy szívó dízel gyengébb, de fogyasztás szempontjából ott is az a nyerő ;)
59/61 anonim válasza:
Hallod ne akarj belémkötni autószerwlő vagyok:) csak próbáltam minél egyszerübben kifejteni...
60/61 anonim válasza:
19 évesen? Nehezen hiszem el( főleg az olyan kérdéseknél, mint amiket feltettél) , de legyen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!