>>dizeles<< ez mekkora volt pfff... ha az oktatód ezt anno hallotta volna úgy két héttel ezelőtt mint ahogy írtad,most sem lenne + a jogsid. Le sem tagadhatod,hogy 17 vagy de még csak nem is felnőtt,ezért nézzük el neked ezt most. :D
2010. aug. 31. 15:34
12/61 anonim válasza:
Először is mindegyik másért jobb illetve másért rosszabb. A benzines sokkal pörgősebb, de többet fogyaszt, mint a dízel. A dízelben a nyomaték ad élvezetet, a benzinesben a hang. A dízel jobban rezeg, rezonál, kerregős a hangja. A az üzemanyag árat nézve a dízelesbe olcsóbb a cucc, most épp kemény 10 forinttal, de régebben a benzinnek a fele volt. A dízel motor drágább a kocsikban, akkor éri meg dízelt venni(fenntartás szerinte), ha évente mész vele kb 23-30 ezer kmt.
Nekünk benzines kocsijaink voltak eddig. Most már egész jó dízeleket csinálnak(jobb hang, nem rezeg/kerreg stb), úgyhogy lehet, hogy majd egyszer én is a dízel mellett döntök. Habár a benzines pörgősségét nehéz feláldozni...
2010. aug. 31. 15:38
13/61 anonim válasza:
Ne kövezzetek meg,de szerintem ha pl öreg autót tud venni akkor benzin.Ha újat akkor dízel.
2010. aug. 31. 15:43
14/61 anonim válasza:
Különben a dízel azért ráz jobban mert alacsonyabb a fordulatszám, ezért nem eszik annyit és olcsóbb a fenntartása! Amúgy a dízelt családi autónak, hosszú táv megtételéhez vagy laza autózáshoz ajánlom, míg a benzinest inkább a fenegyerekeknek versenyezni vagy valami hasonlóhoz.
2010. aug. 31. 15:53
15/61 anonim válasza:
jól van, hidd csak azt
2010. aug. 31. 16:26
16/61 anonim válasza:
Ez mindenkinél függő. Én imádom a dízelt is, mert szeretem hallgatzni amikor gyorsításnál fütyül a turbó, de pl fater 540-es V8-as BMW-jének a "muzsikáját" is szeretem. Szóval egyénfüggő! Fogyasztás és erő miatt én dízelt hajtok!
2010. aug. 31. 16:27
17/61 anonim válasza:
Ha ez ilyen egyszerű, hogy melyik a jobb, akor nyilván csak a jobbat venné mindenki. Szóval nyilván mindkettőnek előnye és hátránya is.
2010. aug. 31. 17:14
18/61 anonim válasza:
Mindenki mást szeret. Én dízel párti vagyok mert ahol dízellel még nem kéne kézifékkel indulni, benzinessel bizony kell. Ráadásul azt ki kell pörgetni és ezt sem szeretem. A dízel erőteljesebb, erélyesebb hangja is jobban tetszik. Hosszú távon megbízhatóbb, nagyobb élettartamú a dízel, én ezekért választottam.
2010. aug. 31. 18:18
19/61 anonim válasza:
Én ezzel úgy vagyok, hogy a diesel motor teherautókba, hajókba, kamionokba való. Személyautóba a benzinmotor az igazi. :D
2010. aug. 31. 21:18
20/61 anonim válasza:
"Én dízel párti vagyok mert ahol dízellel még nem kéne kézifékkel indulni, benzinessel bizony kell"
Hát ez igen érdekes... Én 30 éve vezetek benzines autókat, soha az életben nem indultam még kézifékkel. Csak meg kéne tanulni normálisan kezelni a gázt meg a kuplungot és akkor menne kézifék nélkül is...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!