Hol tudok interneten rendszám alapján autónak utána nézni?
Figyelt kérdés
Autóvásárlás előtt állok, még régebben olvastam pár helyen hogy meg lehet nézni az autó előéletét rendszám alapján. Tudnátok ajánlani nekem ingyenes oldalt esetleg alkalmazást ahol utána tudnék járni? Előre is köszönöm:)2021. szept. 7. 17:46
1/5 anonim válasza:
Ügyfélkapu - Jármű szolgáltatási platform
Ügyfélkapu fiók kell hozzá
2/5 anonim válasza:
Ügyfélkapu, vagy esetleg, ha a rendőrkapitányságon van ismerősöd, legalábbis régebben én megkértem egy rendőr barátomat, hogy nézzen utána, több minden kiderült, lehet ma már nem ilyen egyszerű, nem tudom, de hátha.
3/5 anonim válasza:
#2 Szerintem az már nem működik, a rendőrök is csak indokolt esetben nézhetnek bele a nyilvántartásba, és el kell vele számolniuk. De a kérdező most spec. nem a tulajdonos kilétét akarja megtudni, hanem az autó dolgait, az pedig nyilvános, megnézheti ügyfélkapuval bárki.
4/5 anonim válasza:
Pedig fontos a tulaj is. Nem biztos, hogy előnyös, ha egy Lakatos Marlon Brandó a tulaj.
5/5 anonim válasza:
#4 Azért a hirdetésből (helyesírás, képek minősége, háttér, autó állapota), illetve a JSZP-s lekérdezésből (pl. 10+ tulaj szám jellemző rájuk) is kiderülhet, ha "olyan" a tulaj...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!