Ciki, szégyellnivaló ha csak 25 évesen tanulok vezetni?
24 vagyok most, de januárban már 25, most ősszel bizonyos okok miatt nem szeretnék egyáltalán belekezdeni és így 25 éves koromra tolódna az egész elkezdése.
Ha 25 évesen kezdek tanulni vezetni az nagyon ciki, szégyenletes?
Nagyon bánom, hogy korábban, legalább 2-3 éve nem álltam neki, de akkor még más dolgok voltak fontosak számomra (egyetem, nyelvvizsga, nyaralás, mikor mi) és nem is éreztem sürgetőnek. Sajnos már nem lehet visszacsinálni.
Biztos van, aki 50 évesen tanul meg, de szerintem az elég ritka. Én azt látom a környezetemben, hogy aki tényleg akar vezetni és szüksége van rá meg érdekli, az 20 évesen már megtanul, sokan már gimiben.
Úgy látom, hogy le vagyok maradva. Pedig egy megyeszékhelyen lakok, ahol elég jó tömegközlekedés van, de teljesen az sem pótolja az autót, nem beszélve arról ha másik városban van dolgom.
Tegyük föl, ma éppen úgy hozza a véletlen, hogy a válaszadók nagyobb hányada cikinek tartja, a 25 év fölötti jogosítványszerzést.
Ebben az esetben simán feladod és soha nem is lesz jogosítványod?
Akkor te nem is vezetni akarsz, hanem csak kibúvót keresel.
32 évesen kezdtem a jogsit.
Úgy voltam vele, hogy a szüleimet majd én viszem ide-oda, mert apukám utált vezetni.
Tavaly októberben szereztem meg a jogsit, akkor apukám már nagyon beteg volt, így őt nem vittem sehova sajnos. Januárban elvesztettük... Szerettem volna, ha látja mit tudok, és hogy rámbízhatja a kocsit. Nem látta csak fentről.
Most meg nincs aki segítsen, mert anyukám nem tud vezetni.
Nyáron ugyan elvittem nyaralni, Tőlünk 270 km-re, de nagyon elfáradtam. Jó annak aki mellett van valaki aki időnként átveszi a kormányt. Nekem ilyen nincs, ezért nem merek egyelőre hosszabb utakra menni, mint 270 km.
Nem bírnám. Túl sokat kellene pihennem, mert még gyakorlatlan vagyok.
Tudom, kell a rutin, de rutintalanul belevágni egy hosszabb útba az felelőtlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!