Miért negatív, szégyellnivaló dolog az, ha egy lány sminkel, mikor egyébként pedig észre sem venné senki? Mit gondoltok erről?
ha jobban érzed magad, sminkelj nyugodtan, ahogy olvastam nem használsz horribilis mennyiséget, szóval... :D engem pl zavar, hogyha rajtam van. máson nem nagyon figyelem, mondjuk ha baromi sok akkor az feltűnik.
L.
Azért kapsz ilyen kérdéseket mert rendszeresen sminkelsz. Én nem sminkelek, akik ismernek soha a büdös életbe nem kérdezik meg, hogy jól vagyok e mert tudják, hogy néz ki alapból a fejem. Ja és más sem tesz megjegyzéseket, egyedül akkor kaptam ilyen kérdést idegentől amikor tényleg annyira rosszul voltam, hogy azt hittem ott helyben patkolok el.
Ha egy minimális sminket mondjuk egy szimpla spirált felteszek akkor meg megy a találgatás, hogy mi a furcsa rajtam. Teljesen megszokás kérdése.
Én is kaptam már ilyet, a bőrömmel mákom van, nem szoktam alapozót használni de a szemem egy élmény. Ma reggel is felkelek, alatta jó egy centis körzetben szép lila sötét karikák, a belső zug környékén is majd felteszem a -8-as szemüvegem ami az eredeti 2/3-ára plusz árnyékot is vet alá szóval úgy nézek ki mint akit 3 napja a kávé és a gyűlölet tart ébren.
Nekem is mondják hogy "olyan szép a bőröd nem is kell neked smink" miközben a szemem alatt 2 réteg korrektor és púder lapul hogy embernek tűnjek, ha egyszer lemerem mosni mindeki néz hogy "úristen aludtál az este?" "minden oké, betegnek tűnsz?". Párom mondjuk aranyos, szerinte akkor is tökéletesen "utcakész" vagyok ha nincs rajtam smink ,a hajam szerte áll és az otthoni leggingsem van rajtam egy kinyúlt pólóval, egyem a szívét legalább ő nem szépnek lát így is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!