Szerintetek pozitív vagy negatív dolog az, ha egy 21 éves lánynak nincs műkörme és kifejezetten utálja azokat?
Figyelt kérdés
2013. jún. 8. 10:23
2/7 anonim válasza:
miért lenne negatív? én is utálom, néha kifestem valami világos színre vagy színtelen lakkal, megszólni senki nem szólt még meg érte, sőt:) néhány műköröm kifejezetten gusztustalan tud lenni, azok alapján, amit a környezetemben látok. 22/L
3/7 anonim válasza:
A legtöbb műköröm nekem sem tetszik. Egyébként ezt úgy kérded, mintha kötelező lenne minden nőnek műkörmöznie.. A lényeg, hogy legyenek ápoltak és ízlésesek a körmeid. Ez műköröm nélkül is megoldható.
5/7 anonim válasza:
Fiúknál azt tapasztalom,hogy nem szeretik,nem tetszik nekik. Főleg a mostani csicsás körmök. Az én párom azt sem nagyon díjazza,ha kifestem a körmöm. Max átlátszó vagy világos. Ő a természetesség híve.
6/7 anonim válasza:
Mindenféleképpen pozitív hogy nem ilyen idiótasággal akarja felhívni magára a figyelmet
7/7 anonim válasza:
Nem te vagy az egyetlen, akinek nincs mukorme. De amugy mekkor marhasag ilyesmivel foglalkozni. A mukormot meg lehet izlesesre is csinalni, nem csak ormotlanra.
Amugy mefjegyzem az en kornyezetemben a lanyok 2-3%anak van mukorme, pedig eleg penzes itt mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!