Pozitiv/negativ velenyek a "miss sorty" alapozorol?
Figyelt kérdés
vagy esetleg tudnatok ajanlani jobbat?2011. jún. 28. 00:33
1/5 anonim válasza:
Pozitív: Viszonylag jól fed
Negatív: Nagyon ragadós az arcon, nem lehet másnak puszit adni:S,eltömíti a pórusokat.
2/5 anonim válasza:
nekem nagyon nem vált be, a színe sem jó, ráadásul nekem elég nagy nehézséget okoz rendesen elkenni. ennek ellenére elég olcsó, az enyémet összekevertem egy másik alapozómmal amit így magában szintén nem tudtam hallgatni és egész jó lett, de nagyon ritkán használok alapozót.
3/5 anonim válasza:
Szerintem szörnyű.Ragad,nehéz elkenni,és ráadásul büdös is.
4/5 anonim válasza:
erről nem tudok véleményt mondani,viszont hasonló árkategóriában tudok nagyon jót! essence stay all day nagyon jól fed,olcsó és negatív nem jut eszembe róla
5/5 anonim válasza:
A stay all day-t én is kipróbáltam. Nem annyira világos a bőröm de a legvilágosabb is nagyon sötét:S de amúgy nem lenne olyan rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!