Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit számotokra a top 3 negatív dolog, ami miatt össze sem jöttök egy pasival?
ha 1. ha szexmániás, nőfaló
2. ha nem jó ember (nem tisztességes, nem hűséges, nem empatikus, nem őszinte stb.)
3. ha nem művelt, olvasott, ha nem beszél idegen nyelvet, ha nem szellemi-lelki társ is.
Ha:
ápolatlan
tanulatlan
rosszindulatú
Cigi, drog, sok pia
Ápolatlan
Buta
Külsőre: Kövér, kigyúrt, alacsony (én 170 vagyok, így ez a minimum nekem pasiba)
ha a szüleinél lakik / ha nem megbízható / ha megjátsza magát
külsőre ne legyen 175-nél alacsonyabb és ne legyen kövér.
az én tapasztalatom férfiként, hogy mivel pattintottak le leginkább:
1. túl jó vagy hozzám (van más srác, ugyh sorry)
2. nem vagyok elég jó neked (ugyanaz az ok)
3. nem illünk össze (itt valóban a soros problémák jöttek elő)
4. nem akarok kapcsolatot, van barátom, stb stb (szimplán külsőre nem vagyok az esete)
Ami alap, ha ezek hibádznak, akkor semmi esély:
tisztességes életvitel (bűnözés, alvilági dolgok, állandó törvényenkívüli-skedés, munkakerülés kizáró okok),
semmi drogozás,
alkoholizmus kizárva,
cigi kizárva.
Ezeken túl legyen:
- férfias viselkedésű, határozott
- normál alkatú (pufimaci vagy vékonyka kizárva)
- ápolt
- kulturáltan viselkedni tudó
- legyen humora
A többi meg úgyis attól függ, hogy úgy összességében bejön-e a pasi.
Kulso: koverseg - nekem az meg nem kövér ha valaki 2 méter magas és úgy testesebb "mackosabb".
- Piercing az arcaban.
- ha kopaszodik a feje bubjan - ez nyilván természetes de csinaltasson magának olyan frizurat amivel kevésbé feltűnő mint a hajrengetegbol kiri egy nagy folt..:-)
- csálé, apolatlan fogak - fogorvoskent dolgozom szakmai artalom:-D kivetel ez alól ha már belekezdett egy kezelesbe és atmeneti az allapot
- és az alapveto: ha ő maga is apolatlan de ez egyertelmu szerintem
Belső tulajdonsagok:
- nincs onbizalma - engem tudni kell kezelni, és egy tesze tosza ember nem tud illetve én nem fogok anyaskodni felette
- rosszindulatú
- túl sokat torodik a felszinnel, dicsekvo - adjon a maga izlesere de ne higgye azt hogy akik az értelmi mércét megütik azok az autojara vagy a karojarara vagy mittudomen:-) mire fognak rá izgulni és azzal dicsekedni kell.....
- anyagias - sajnál (meg magától is sokszor) kiadni penzt bármire is, meg egy talalkozon is egy pohár uditore. Uraim ha normalis nőt valasztotok higgyetek el, azért mert meghivjatok egy ebédre vacsorara nem a penzetek kell neki és ha már elmegy veletek elhihetitek hogy kamatostul viszonozni fogja! Ha meg a vacsi közben derül ki hogy annyira meg sem szimpatizaltok a novel több is veszett már mint az a 5-10ezer forint!
- buta mint a föld - nem iskolazottsagra gondolok hanem kettőig nem tud elszamolni, nem tud semmilyen témához hozzaszolni
- turelmetlen - nem tud két percet sem varni
Talán ennyi ha más rosszabb tulajdonsága kibukik az korrigalhato...:-D:-)
Ja! A legfontosabb.. Ha nem szeret engem az is meglehetősen rossz tulajdonsag...:-D
analfabéta,ápolatlan, piás
ha nem hűséges
Eddig minden nőnél kiestem... :D
Na sebaj, készülök a randimra mert szerencsére vannak még értelmes lányok is a gyakorin kívül akik olyannak fogadják el a másikat amilyen.
Kérdező, nőktől pedig itt ne kérdezz semmi ilyesmit. Ha nem tűnt még fel, a gyakoris lányok csak a "kizáró okok listáját" tudják lobogtatni ami hosszabb mint a kínai nagy fal. Nem véletlen, hogy a kérdéseik másik fele a "miért nincs egyetlen "normális" pasi sem?" szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!