Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, mit számotokra a top 3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, mit számotokra a top 3 negatív dolog, ami miatt össze sem jöttök egy pasival?

Figyelt kérdés
Lehet adottság, egzisztencia, nem csak jellemvonás.
2017. ápr. 11. 08:34
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
68%

ha 1. ha szexmániás, nőfaló

2. ha nem jó ember (nem tisztességes, nem hűséges, nem empatikus, nem őszinte stb.)

3. ha nem művelt, olvasott, ha nem beszél idegen nyelvet, ha nem szellemi-lelki társ is.

2017. ápr. 11. 08:37
 2/27 anonim ***** válasza:

Ha:

ápolatlan

tanulatlan

rosszindulatú

2017. ápr. 11. 08:38
 3/27 icu75 ***** válasza:
91%
Ápolatlanság, érzelmi intelligencia (EQ)hiánya,elvnélküli és céltalan életvitel.
2017. ápr. 11. 08:41
 4/27 anonim ***** válasza:

Cigi, drog, sok pia

Ápolatlan

Buta

Külsőre: Kövér, kigyúrt, alacsony (én 170 vagyok, így ez a minimum nekem pasiba)

2017. ápr. 11. 08:47
 5/27 anonim ***** válasza:

ha a szüleinél lakik / ha nem megbízható / ha megjátsza magát

külsőre ne legyen 175-nél alacsonyabb és ne legyen kövér.

2017. ápr. 11. 08:56
 6/27 anonim ***** válasza:
15%

az én tapasztalatom férfiként, hogy mivel pattintottak le leginkább:

1. túl jó vagy hozzám (van más srác, ugyh sorry)

2. nem vagyok elég jó neked (ugyanaz az ok)

3. nem illünk össze (itt valóban a soros problémák jöttek elő)

4. nem akarok kapcsolatot, van barátom, stb stb (szimplán külsőre nem vagyok az esete)

2017. ápr. 11. 09:04
 7/27 anonim ***** válasza:

Ami alap, ha ezek hibádznak, akkor semmi esély:

tisztességes életvitel (bűnözés, alvilági dolgok, állandó törvényenkívüli-skedés, munkakerülés kizáró okok),

semmi drogozás,

alkoholizmus kizárva,

cigi kizárva.

Ezeken túl legyen:

- férfias viselkedésű, határozott

- normál alkatú (pufimaci vagy vékonyka kizárva)

- ápolt

- kulturáltan viselkedni tudó

- legyen humora

A többi meg úgyis attól függ, hogy úgy összességében bejön-e a pasi.

2017. ápr. 11. 09:26
 8/27 anonim ***** válasza:
49%

Kulso: koverseg - nekem az meg nem kövér ha valaki 2 méter magas és úgy testesebb "mackosabb".

- Piercing az arcaban.

- ha kopaszodik a feje bubjan - ez nyilván természetes de csinaltasson magának olyan frizurat amivel kevésbé feltűnő mint a hajrengetegbol kiri egy nagy folt..:-)

- csálé, apolatlan fogak - fogorvoskent dolgozom szakmai artalom:-D kivetel ez alól ha már belekezdett egy kezelesbe és atmeneti az allapot

- és az alapveto: ha ő maga is apolatlan de ez egyertelmu szerintem

Belső tulajdonsagok:

- nincs onbizalma - engem tudni kell kezelni, és egy tesze tosza ember nem tud illetve én nem fogok anyaskodni felette

- rosszindulatú

- túl sokat torodik a felszinnel, dicsekvo - adjon a maga izlesere de ne higgye azt hogy akik az értelmi mércét megütik azok az autojara vagy a karojarara vagy mittudomen:-) mire fognak rá izgulni és azzal dicsekedni kell.....

- anyagias - sajnál (meg magától is sokszor) kiadni penzt bármire is, meg egy talalkozon is egy pohár uditore. Uraim ha normalis nőt valasztotok higgyetek el, azért mert meghivjatok egy ebédre vacsorara nem a penzetek kell neki és ha már elmegy veletek elhihetitek hogy kamatostul viszonozni fogja! Ha meg a vacsi közben derül ki hogy annyira meg sem szimpatizaltok a novel több is veszett már mint az a 5-10ezer forint!

- buta mint a föld - nem iskolazottsagra gondolok hanem kettőig nem tud elszamolni, nem tud semmilyen témához hozzaszolni

- turelmetlen - nem tud két percet sem varni

Talán ennyi ha más rosszabb tulajdonsága kibukik az korrigalhato...:-D:-)

Ja! A legfontosabb.. Ha nem szeret engem az is meglehetősen rossz tulajdonsag...:-D

2017. ápr. 11. 09:28
 9/27 anonim ***** válasza:

analfabéta,ápolatlan, piás

ha nem hűséges

2017. ápr. 11. 09:46
 10/27 anonim ***** válasza:
6%

Eddig minden nőnél kiestem... :D

Na sebaj, készülök a randimra mert szerencsére vannak még értelmes lányok is a gyakorin kívül akik olyannak fogadják el a másikat amilyen.

Kérdező, nőktől pedig itt ne kérdezz semmi ilyesmit. Ha nem tűnt még fel, a gyakoris lányok csak a "kizáró okok listáját" tudják lobogtatni ami hosszabb mint a kínai nagy fal. Nem véletlen, hogy a kérdéseik másik fele a "miért nincs egyetlen "normális" pasi sem?" szokott lenni.

2017. ápr. 11. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!