Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit számotokra a top 3 negatív dolog, ami miatt össze sem jöttök egy pasival?
1 megbizhatatlan, hazudos
2 bamba
3 lusta
Cigizik
Káromkodik
Felsőbbrendűnek tartja magát
Háromnál azért hosszabb a lista, de a top 3 talán (nem sorrendben, mert már önmagában is kizáró tényező mindegyik):
- Buta, műveletlen, primitív tahó
- Féltékeny "típus'"
- Megbízhatatlan, hazug
1. nem megbizható
2. marhára öntelt
3. ápolatlan, igénytelen
Nehéz top 3-at választani, mert ez kicsit hosszú lista, de
1. agresszív (ha csak verbálisan, akkor is kizáró dolog), hirtelen haragú, amit kontrollálni sem akar
2. megbízhatatlan, összevissza beszél, egyik pillanatban még te vagy a leendő gyerekeinek anyja, a másikban már nem is vagy szimpatikus neki, nem tartja be, amit ígér, egyszerűen a tettei és szavai nincsenek összhangban
3. nincs nagyobb célja egy bmw-nél, vagy egy kirakat-feleségnél és sok pénznél,egyáltalán nem érdekli, hogy normális családi életet éljen, meg alapból, hogy normális kapcsolatokat ápoljon (baráti, családi, munkahelyi)
Külsőségek terén az alapvető higiénia hiánya, elhízás, meg valahogy a komor arcvonások taszítanak, még ha amúgy nem is rideg típus
1. Ha ápolatlan
2. Ha felsőbbrendűnek hiszi magát
3. Ha nem képes kompromisszumokat kötni
Ápolatlanság
Dohányzás
Rosszindulat, empátia hiánya
Hehhe, a cigi, a pia, a drog, a káromkodás, a nem éppen mintapolgár életvitel, a rossz fogak, az ápolatlanság majdnem mindenkinél szerepelnek :D
Ezek szerint én a foreveralone kategória vagyok erősen :D
De ha elmegyek egy motoros találkozóra, mégis pörgetem a farkamon a csini rokker suncikat, hmm-hmm, valami itt nem stimmel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!