Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasi létemre majdnem elsírtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasi létemre majdnem elsírtam magam hazafelé, ez a nők szemében mennyire negatív dolog?

Figyelt kérdés

2 éve szakítottam barátnőmmel, azóta ismét egyedül élek, és nem is volt kapcsolatom. Karácsony alkalmából ellátogattam szüleimhez az ország másik felébe. Hazafelé még bementem a szülővárosomba is, nagyszülők ott laknak még. Mikor elindultam tőlük, és haladtam át a régi városon ahol éltem, előjöttek belőlem a régi emlékek, amik a családdal kapcsolatosak, a régi barátokkal. Ekkor megszólalt egy zene, amit 2 éve még együtt hallgattunk exemmel, mikor még ott laktunk. Ekkor gondoltam bele, hogy hazafelé tartok, ahol igazából nem vár senki, magányos leszek ismét 2 nap után. És akkor eltört a mécses egy kicsit.

Mindig is jobban kimutattam az érzelmeimet, mint más férfiak. Persze nem sírok naponta vagy ilyesmi, csak jobban kimutatom, ha szeretek valakit, és ehhez hasonlók. A sírás is nagyon ritka, évente max 1x.

Ez mennyire negatív egy férfira nézve?

2015. dec. 26. 22:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi is emberek vagyunk bro! Akinem nem tetszik, az értéktelen :)
2015. dec. 26. 22:39
 2/16 anonim ***** válasza:
51%
egyáltalán semmi probléma vele, te is ember vagy és okod is volt rá, nem csak "hiszti"
2015. dec. 26. 22:42
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor velem is történt hasonló. Pont ott voltam ahol még exemmel egyszer és előtörtek belőlem az emlékek. Aztán utána a rádióban még pont az a Guns n' Roses szám ment amit szakításunkkor hallgattam mindig. Szerintem ne érdekeljen a nők véleménye.
2015. dec. 26. 22:42
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
*Mármint az, hogy számukra ez negatív vagy pozitív.
2015. dec. 26. 22:43
 5/16 anonim ***** válasza:
89%

Ebben semmi szégyellni való nincs.

N

2015. dec. 26. 22:44
 6/16 anonim ***** válasza:
48%

Eléggé negatív. Ráadásul a nők kétszínűen azt hazudozzák, hogyha egy férfi sír, az tök természetes, hiszen a férfi is érző lény. Bezzeg akkor nem érző lény egy férfi, amikor a barátnőkkel gúnyolódni kell rajtuk.

Öt évvel ezelőtt vesztettem el életem első kutyusát. Hetekig nemigazán voltam formában a halála után, annyira a szívemhez nőtt. Hónapokkal később meg egészen véletlenül visszahallottam a csaj barátnőitől, aki akkoriban képben volt nálam, hogy mint egy pisis úgy bőgtem a kutyám után, és hogy ez milyen szánalmas dolog.

Na ez volt az utolsó csepp a pohárban, hogy nővel megosszam az érzéseimet. Soha többet!

2015. dec. 26. 22:45
 7/16 rrrrrreennnnn ***** válasza:
92%
Dehogy negatív. Sőt...A leíràsodbòl következtetve is nagyon érző lelked van.
2015. dec. 26. 22:47
 8/16 rrrrrreennnnn ***** válasza:
91%

Fantàziàtlan,sajnàlom...Làtod,bele sem gondol néhàny lelketlen,hogy mit okoz a màsik szivében hosszù időre...Hisz azt ìrod,"soha többet"...

Egyszer majd...

2015. dec. 26. 22:52
 9/16 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat! :)

Én sem tartom negatívnak, ha valaki kimutatja az érzelmeit, csak mostanában sokszor hallom/olvasom, hogy ez nem túl pozitív sok nőnél.

Amúgy 29 vagyok, szóval a tini hormonzavaros hisztis időszaktól távolabb vagyok már.

Ennek örömére eszek egy zserbót, hátha jobb kedvre derít. :)

2015. dec. 26. 22:55
 10/16 anonim ***** válasza:
84%
Egyáltalán nem gáz, a férfiaknak is vannak érzéseik, illetve legyenek is.
2015. dec. 26. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!