Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasi létemre majdnem elsírtam magam hazafelé, ez a nők szemében mennyire negatív dolog?
2 éve szakítottam barátnőmmel, azóta ismét egyedül élek, és nem is volt kapcsolatom. Karácsony alkalmából ellátogattam szüleimhez az ország másik felébe. Hazafelé még bementem a szülővárosomba is, nagyszülők ott laknak még. Mikor elindultam tőlük, és haladtam át a régi városon ahol éltem, előjöttek belőlem a régi emlékek, amik a családdal kapcsolatosak, a régi barátokkal. Ekkor megszólalt egy zene, amit 2 éve még együtt hallgattunk exemmel, mikor még ott laktunk. Ekkor gondoltam bele, hogy hazafelé tartok, ahol igazából nem vár senki, magányos leszek ismét 2 nap után. És akkor eltört a mécses egy kicsit.
Mindig is jobban kimutattam az érzelmeimet, mint más férfiak. Persze nem sírok naponta vagy ilyesmi, csak jobban kimutatom, ha szeretek valakit, és ehhez hasonlók. A sírás is nagyon ritka, évente max 1x.
Ez mennyire negatív egy férfira nézve?
Nekem ez egyáltalán nem negatív, sőt igenis emberi, ami pozitív dolog. Jó, ha egy férfinak vannak érzései is, nem ez a "férfiak nem sírnak" elv alapján élő, érzéketlen tuskó. Vőlegényem is sírt már előttem, nem tartom ettől férfiatlannak.
Mondjuk van, amikor a férfisírás gáz, de a te eseted nem az. Komolyan láttam már pasit azért sírni, mert nem nyert a kedvenc csapata, na az már nekem túl sok, éretlen, gyerekes viselkedés (és nemtől függetlenül az amúgy nálam).
"Komolyan láttam már pasit azért sírni, mert nem nyert a kedvenc csapata"
Ez jó. :D Szerencsére nálam ilyen problémák azért nincsenek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!