Azt mondta egy lány barátom, hogy kisfiús az arcberendezésem! Negatív vagy pozitív dolog ez?
Szerintem ez valami "bók szerűség" akart lenni.
De nekem mondjuk bejönnek a kisfiús arcú srácok úgyh esetekben lehet pozitív is :)
Hogy ez jó, vagy sem, az helyzetfüggő - a lányok pl előszeretettel barátkoznak a kisfiús arcú fiúkkal, de ahhoz hogy több is legyen, jobban kell pedálozniuk, mint pl egy markánsabb arcú fiúnak.
A fiúk többségének szimpatikus lehet, mint haver, de mondjuk durvább helyzetekben pszichológiai hátrány. Mindezt persze nagyban befolyásolja az ember jelleme.
Változó. Ki mire bukik. Nekem nem jöttek be soha az erős arcvonású srácok, mindig a lágyabb vonásokat kedveltem, vagyis a kisfiúsakat.
Javítsatok ki csajok ha tévedek, de sztem ha egy lány egy pasinál a kisfiús arcot preferálja, akkor gyengédebb nő, érzelmesebb, kevésbé külsőséges, mint inkább igazi érzelmekkel szerető.
24/L
Mindenképpen pozitív! :D
Nekem minden lány ismerősöm a kisfiús arcú srácokat részesíti előnyben,ahogy én is :)
Én akkor mondok ilyet egy fiúnak,ha finoman akarom tudatni,hogy tetszik nekem...:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!