Szerintetek is gáz, szégyellnivaló, ha egy nő direkt hangosakat fingik egy társaságban, nyilvános helyen?
Van egy ilyen barátnőm, 23 éves. Hát nem hazudok, egy egészen szép, kulturált külsejű lány, de sajnos van egy nagyon idióta es egyben irritáló szokása, ami számomra - es sok más barátom számára is- kezd egyre cikibbé, idegesítőbbé válni: hangosan képes fingani nyilvanos helyeken, de akár etkezőasztalnál, nagy társaságban (baráti társaság), evés közben is. Ő azt hiszi magárol, hogy ezzel ő annyira hú de vicces, de már inkább szánalmasba és égőbe kezd átmenni a viselkedése.
Ti mit csinálnátok, ha a ti barátnőtök tenné ezt a ti (akár közös) baráti társaságotokban? Mi eleinte nevettünk rajta, de már kezd nem vicces lenni számomra, főleg, hogy utcán, erkélyen, a szomszédok előtt is lazán fingorászik, mindezt 23 eves létére.
Ti hogyan mondanátok meg neki, hogy mostmár fejezze be ezt a szokását, mert csak sajat magát es minket is lejárat?
Első, hát szerintem meg ponthogy egy nő esetében taszítóbb...
Ha egy ferfi tenné ugyanezt, azt mondom, nagy őrült allat, na de egy nő??
Ha így ismerném meg, nem is lenne a barátnőm.
Ha később alakulna ki, akkor nagyon zavarna, szerintem nem is maradnék vele.
Ha ilyesmit magyarázni kell neki, ott már túl nagy a baj.
4-es sajnos egyet kell hogy értsek.
De hogy nem veszi eszre magát egy csaj, akiről még azt is gondoljuk sokan, hogy amugy egy értelmes ember??
Most vicc nélkül, szerintem tök cuki lány lehet :D Szerintem én azért kedvesen elmondanám neki hogy ezt inkább otthon, de ha laposbüdös akkor inkább hangosszagtalan
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!