Hogyan zuhanyozzak közös zuhanyzóba?
Figyelt kérdés
Hogyan zuhanyozzak olyan zuhanyzóba ahol egyszerre többen vannak egymás mellet és ne lássák a micsodám?2018. jan. 6. 20:48
1/12 anonim válasza:
Kérdés mennyire "közös" Elválasztó fal azért a legtöbb helyen szokott lenni a zuhany állások között, onnantól meg senki nem a farkad fogja nézegetni.
2/12 anonim válasza:
El fog az múlni ha legalább 12 évet be fogod tölteni.
3/12 anonim válasza:
Hát, levághatnád előtte. Berakod addig az értékmegőrzőbe.
Esetleg növessz hájat az eltakarja!
4/12 anonim válasza:
Ha nincs elválasztó fal, menj a szélére és fordulj a fal felé.
Egyébként meg, hidd el nem a farkadat fogják ott nézni. Ha meg mégis rápillant valaki akkor sem dől össze a világ...
5/12 anonim válasza:
Hadd lássák, egyéb testrészeid sokkal látványosabbak. A legfőbb tanács: zuhanyozás közben is hordjál fürdőpapucsot, mert a közös zuhanyozóban a lábgomba a legveszélyesebb. Törülközés után használj gomba elleni hintőport a lábujjaid közé.
6/12 anonim válasza:
Én körbetekerem a combomon és így nem feltünő
7/12 anonim válasza:
6. Te bolond vagy! :DDDDDDDDDDDDD
8/12 anonim válasza:
Ja és ìgy nem lesz gombàs és nem lépek rá
9/12 anonim válasza:
Ha nem mutogatod szándékosan akkor mindenki kerülni fogja hogy ránézzen.
Tudom, én is féltem ettől az edzőtáborokban. De sose volt gond. Senki se azért megy hogy egymásét méregessék.
10/12 anonim válasza:
Szerinted ki a bánatot fog érdekelni? Normális férfi nem foglalkozik a másik farkával, neki is van, ennyi kész le van tudva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!