Edzések, meccsek után félek a közös zuhanyzóba fürdeni, mit tegyek?
És tudod, miért teszik szóvá?
Mert én tudom, ha bírnám a csipádat, mert civilben mondjuk egy jó srác vagy, vagy jó fej, szimpatikus, akár meg jól is teljesítesz meccsen, az ilyen ember társaságában egyszerűen jó lenni! Lehet a többiek szeretnének barátilag kezdeményezni azzal, hogy szóvá teszik. Gondolom jóba lehettek, és te elzárkózol mert bebeszéled magadnak hogy kicsi a péniszed! Elhiszed, hogy nem ez érdekli őket? Ezt csak te misztifikálod túl, ez nem több, mint a saját önbizalomhiányod kreálta félelem, ezek a hülyeségek kizárólag a te agyadban léteznek, az övükében honnan veszed? Megkérdezted őket arról, hogy így gondolják-e mint te?
Figyelj, nekem is összemegy meccs után, főleg hogy hidegen leizzadok, és erre a fitymám is jobban ráhúzódik, ez tök természetes! És mondom ezek csak félelmek! Ezek csak azt teszik beled, hogy antiszociálissá tesznek, ezt furcsállják a többiek is! Én is féltem annak idején picit, de volt ott pár idősebb srác is, azokban semmi szégyenlősség nem volt, de nem is mutogatták magukat, természetesen viselkedtek én is róluk vettem példát!
Zavarba meg akkor lehet hozni, ha hagyod magad, és látványosan besértődsz, ha valaki esetleg szóvá tenne rajtad valamit! Ezeket most így lehet le tudod meg reagálni, de később már nem fogod tudni könnyen, ha most nem tanulod meg a leckét! Attól, hogy kóstolgatnak egyesek, ez benne van a pakliban, ilyenkor flegmán vonj vállat, és kérdezz vissza nyugodtan! Most azért félsz, mert semmi módszert nem ismersz arra, hogy hogyan reagáld le, ha egyesek kóstolgatni próbálnak, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!