Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Edzések, meccsek után félek a...

Edzések, meccsek után félek a közös zuhanyzóba fürdeni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Edzések meccsek után közös fürdőbe félek bemenni mert amugy se tul nagy a péniszem de mozgás után még jobban es nem tudom elérni h "kinyúljon" vagy valahogy nagyobbnak tűnjön. Nem tudom mi tévő legyek :/

2016. nov. 7. 22:54
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Meg attol hogy a hatam mogött mondjak, még esteleg masoknak is. Meg hogy emiatt mashogy nezzenek/lenezzenek
2016. nov. 8. 17:19
 12/31 anonim ***** válasza:
Fiuk nem nézik ki a másikat emiatt szerintem, engem sosem zavartak az ilyen dolgok 17f
2016. nov. 8. 18:49
 13/31 anonim ***** válasza:
Ha ennyire zavar mutasd milden Ha rendes vagy Ha all spontan. Ami Mer az nyer
2016. nov. 8. 21:36
 14/31 anonim ***** válasza:

...meg még ettől, meg még attól. Te miért keresel magadnak okot arra, hogy féljél?

(De igen, sajnos te ezeket keresed. Különben lesz. rnád. Mert azt hiszed másoknak kell(ene) megfelelned ezért van romokban az énképed!)

Mesélnék neked egy történetet, ezt a link alatt megtalálod!

[link]

2016. nov. 8. 22:13
 15/31 A kérdező kommentje:
Ertem en csak az a baj ugy erzem nem tudok valtoztatni mert masok beszelnenek ki
2016. nov. 9. 00:25
 16/31 A kérdező kommentje:
Korom belei volt csapattars tobbszor is volt ra pelda h valahol felhozta kinek mekkora
2016. nov. 9. 00:27
 17/31 A kérdező kommentje:
Beli*
2016. nov. 9. 00:27
 18/31 anonim ***** válasza:
Üsd el egy poénnal, vagy humorizáld el az egészet vagy pedig csapd le neki a labdát egy humoros beszólással.
2016. nov. 9. 00:45
 19/31 anonim ***** válasza:
Gondolom nem álló farokkal zuhanyoztok.... :) Hogy ernyedten kinek mekkora az olyan szinten semmit nem jelent, hidd el. De nyilván magadban kell ezt elfogadnod, amíg ezt nem teszed, addig mindig is félni fogsz a reakcióktól, véleményektől, még akkor is, ha nem is lenne rá okod, mert senki nem szólna semmit sem. Szóval bízni kéne magadban, másképp nem megy.
2016. nov. 9. 11:58
 20/31 anonim ***** válasza:
27%

"Korombeli volt csapattars tobbszor is volt ra pelda h valahol felhozta kinek mekkora"

NA ÉS? Akkor mi van?

"Ertem en csak az a baj" hogy neked jó félni, nem akarsz változtatni, a körülményekre meg másokra fogod, nem is akarod megpróbálni, milyen felszabadultnak lenni, mert neked ez az állapot "kényelmes".

"Ertem en csak az a baj" hogy nem nézted meg a beszúrt link tartalmát alaposabban, nem olvastad a sztorit 2x-3x, és nem gondolkodtál el a lényegén, ez lustaság tőled! Lehet átfutottad egyszer gyorsan a szemeddel, de az lóf. szt nem ér, gyorsan vissza a trombitádhoz, fújni tovább a kényelmes világfájdalmadat, és hárítani a felelősséget magadról! Nem is akarsz te változtatni!

Ne mondd, hogy igen, mert világos, hogy nem!

Kaptál annyi segítséget! Ha változtatni akarsz, élj velük!

2016. nov. 9. 13:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!