Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Gyerekes dolog-e azon hisztizn...

Gyerekes dolog-e azon hisztizni, hogyha valaki bement előtted a zuhanyzóba?

Figyelt kérdés
Kollégium, nyolc emelet, emeletenként egy négyes zuhanyzó, emeletenként cirka negyvenöt ember, 18-26 év közöttiek.
2014. jan. 26. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hisztizni igen, megmondani,hogy "hé öcsi rohadtul én álltam itt" az nem
2014. jan. 26. 20:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Nyilván nem arról van szó, hogyha áll a sor a tusoló előtt, akkor nem lökjük félre a másikat. Arról, ha négyen már bent vagyunk és fürdünk, akkor az ötödik nem veri ököllel az ajtót és szid minket és minden felmenőnket, hogy most ő akart zuhanyozni.
2014. jan. 26. 20:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Volt már hasonló. Nálunk 6 tusoló van, fiúknak és lányoknak ugyanaz a helyiség. Vagyis van hogy párok is bemennek.

Előfordult, hogy kb 2 perce voltam bent amikor hallom hogy kintről a csaj pampog nekem. Ő már itt várt, de elment wc-re, én meg addig bejöttem. Aki pedig bent volt végzett ez idő alatt.

Eléggé felhúzott, szóval mikor végeztem elküldtem a kedves anyjába és megmondtam neki, hogy más szinteken is van tusoló. Szóval fogja be a pofáját, és inkább gondolkozzon kicsit.

2014. jan. 26. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát ebben az esetben eléggé az. El tudok képzelni olyan esetet, amikor megmondani a magunkét jogos ilyesmi esetben (azt pl. utálom itthon a családban, hogy direkt megmondom, hogy XY után én szeretnék menni zuhanyozni, senki nem reagál semmit, erre miután XY kijön, mint a nyíl, behúz vki más és az orrom előtt csapja be az ajtót). Szóval ha lehetett tudni, hogy vki be akar menni /vár a sorára, csak más, aki ezt tudta, sutyiban bement gyorsan, az elég taplóság. De anélkül meg elég ovis dolog rinyálni.
2014. jan. 26. 21:25
 5/5 A kérdező kommentje:

Itt igazából senki sem tartja számon, hogy mások mikor fürdenek, általában a fürdés folyamatos, persze olyan van, hogy már vannak bent, és szólnak, hogy csak lány menjen be, mert van egy vagy két szabad zuhany.

Ha éppen tele van, akkor várunk vagy tíz percet, addig csak kijön legalább egy.

2014. jan. 27. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!