Mi az a legrégebbi dolog gyermekkorodból, amire még emlékszel? Mennyi idős voltál akkor, mennyi vagy most, és mi történt?
én csak arra emlékszem, hogy ősz van, de még nincs hideg, a régi házunk udvarán állok és édesapám mondja, hogy menjek vele be a kukoricásba, mert mutatni akar valamit. vitt befele én meg folyamatosan csak azt kérdezgettem tőle, hogy miért visz oda, mit akar mutatni, szegény meg alig tud csitítani, majd beérünk a kukoricás közepébe ott leguggoltunk és mutatta, hogy maradjak csöndben hallgassak. ekkor tőlünk pár méterre felbőgött egy szarvasbika :D fantasztikus volt. pár perccel később már mentünk vissza a házhoz és nagyban meséltem édesanyámnak, hogy mit mutatott apu. ekkor nagyjából 4éves lehettem.
a másik ilyen dolog amire emlékszem az az volt, hogy a faluban ahol laktunk ott édesapámnak volt része a gyümölcsösben és kivitt engem naplementekor. felmásztunk a víztoronyra és onnét néztünk szét: pont akkor virágoztak a gyümölcsfák, rózsaszínben és fehérben pompázott a táj. ekkor is olyan 4éves lehettem.
kiskoromból szinte csak apukámmal kapcsolatos dolgokra/történésekre emlékszem, ami nagyon jó, mert amikor 6éves voltam ő meghalt.
most 20éves vagyok.
tisztán emlékszem hogy kiscsoportosként láttam egy száguldozó meztelencsigát xD
21
Én egyszer oviban megkérdeztem egy csajtól a csoportomból, hogy ő most fiú-e vagy lány XD Pedig hosszú haja is volt, meg lányos ruhákba járt, meg minden, csak annyira csúnya volt az arca, hogy kajak nem bírtam sose eldönteni, milyen nemű. És még a hangja is fiús volt. És ez idegesített :D
Ekkor olyan 3-4 éves lehettem.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!