Mennyire elmebeteg dolog szerintetek, ha valaki időnként szituációs kérdéseket kérdez a beszélgetőtársaitól?
Szerintem semmi gond vele. Mindenkinek megvan a maga hobbija, neki ez. Legalább is az érdekes embereknek.
Engem nem zavarna. Olyanról meg szó se volt, hogy állandóan ezt kérdezgetné, csak hogy időnként.
Ha csak idonkent, az egyaltalan nem zavarna. Sot.
Lehet hogy olyan szitut tudna bemutatni amire sose gondoltam, de elofordulhat hogy megtortenik, es szerintem csak okosabb/felkeszultebb lesz az ember attol, ha az ilyen szitukat elore megbeszelik. Amikor egy varatlanul ero kerdes erkezik, akkor elgondolkozol, hogy mit is tennel es kozben az agyad torekszik, hogy mi lenne a legjobb/legetikusabb/leggazdasagosabb/leg-stb. megoldas es ha tenyleg elofordul az esemeny, akkor mar nem fog derult egbol villamcsapaskent erni.
Pl. amig nincs jogsi/kocsi nem gondolsz nagyon bele, de mit tennel, ha tanuja, vagy csak karcolasokat szerzo alanya lennel egy csunya balesetnek. Tudnad, hogy mi a teendo? Lenne lelkierod az anyagi karokat eszre sem veve csak a serultek testi epsegere koncentralni, segitseget nyujtani, masokat figyelmeztetni a veszelyre, stb?
Szerintem egyaltalan nem gaz ilyen szitukkal eljatszogatni kepzeletben, termeszetesen amig ezek az izlesessegen belul vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!