Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orális szex előtt mindenképpen mosakodni kell? Kb.2-3 órával előtte tudok csak tusolni, így az "aktus" közben már nem fogom magam túl frissnek érezni. Érdemes nedves törlőkendőt használnom vagy mindenképpen zuhanyozzak?
Nem kell elotte 2-3 órával elotte tusolni. Igazábol semmi plusz mosás nem is kell neki. Ha minden egyes este megfurdol és tisztálkodsz rendesen akkor nem kell belole csinálni semmi problémát. Nem lesz semmi kellemetlen szagod meg ízed. Nem tudom hogy no vagy-e vagy férfi, ha no, eleve minden pisiléskor megtorlod magad. Én férfi létemre ha kozvetlen aktus elott megyek el vizelni, annyit teszek, hogy akkor wc papírral megtorlom a végét. Ennyi az egész.
Nyugi, ha tisztálkodsz rendesen, nem kell ebbol nagy ugyet csinálni. Természetesen, vannak kulonc esetek, mondjuk ha fizikai munkáv végzel egész nap, és este meg akarod huzni a csajt, akkor azért biztos, hogy jobb lenne elotte lezuhuzni, de ez az egész test izzadságárol szol. De ez már csak kulonc példa. Ha egy diáklány vagy (akár fiu) nem kell.
Kedves 5-os. Nem tudom te mirol beszelsz. Én nem posvadok otthon. Ha meg dolgozok, akkor mielott kimennék valahova, elotte lefurdok. Ne itélkezz más hegyett ugy, hogy nem ismered. Nagyon is igényes ember vagyok.
Mert te minden sex elott lefurdesz ugye max 2 orával? Aha, persze. Minden egyes szexnél?
És ne vagdalozz nekem itt olyanokkal h valaki budosen megy a barátnojéhez, ha nem tudod és nem is igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!