Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasi vagyok 35 éves, az h...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasi vagyok 35 éves, az h szex után nem érzem magam kielégülve illetve ejakuláció van, kielégülés nincs, ez mitöl lehet? , és érzem h ilyen kielégületlen vagyok és aktus után bizseregnek a heréim, szörnyű rossz, és szörnyű szexéhség jön rám, .

Figyelt kérdés
2017. ápr. 19. 14:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen, de nekem az erekcióm sem múlik el és egy szex alatt 3x lőhetek.

Igazából orgazmus is van, de mégsem elégülökki és csak egyre jobban kívánom és egyre perverzebb dolgokat...

De szerencsére ez nálam pár hétig van, aztán pár hétig nincs. Szóval legalább nem állandó.

2017. ápr. 19. 14:41
 2/4 anonim ***** válasza:
nálam is van, szoktam is mondani páromnak, hogy nem egy gyors szexet akarok, hanem egy kielégítőt és ez nem abból áll, hogy több menetet csinálunk, hanem sok előjáték, fantázia kiélése, páromnak sok orgazmus és a többi.
2017. ápr. 19. 15:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Basszus..kell egy ilyen pasi!

20L

2017. ápr. 19. 16:50
 4/4 anonim válasza:

Nem tudom, de nekem lányként hasonló van. Van orgazmusom (csiklói) nagyon jó érzés, de aztán majdnem rögtön tudnám folytatni. Amúgy osztom az előttem lévőt, én is örülnék egy ilyen pasinak:D

Hogyha sokáig csináljuk, van előjáték, a pasi sokáig bírja, (azt szeretem ha együtt élvezek el valakivel) úgyhogy nem kell "sietnem" hogy nehogy a pasi hamarabb elmenjen és úgy élvezek el, akkor sokkal inkább kielégülve érzem magam. Mondjuk reggelig kibírom:D

2021. júl. 9. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!