Ciki, szégyellnivaló ha csak 25 évesen tanulok vezetni?
24 vagyok most, de januárban már 25, most ősszel bizonyos okok miatt nem szeretnék egyáltalán belekezdeni és így 25 éves koromra tolódna az egész elkezdése.
Ha 25 évesen kezdek tanulni vezetni az nagyon ciki, szégyenletes?
Nagyon bánom, hogy korábban, legalább 2-3 éve nem álltam neki, de akkor még más dolgok voltak fontosak számomra (egyetem, nyelvvizsga, nyaralás, mikor mi) és nem is éreztem sürgetőnek. Sajnos már nem lehet visszacsinálni.
Biztos van, aki 50 évesen tanul meg, de szerintem az elég ritka. Én azt látom a környezetemben, hogy aki tényleg akar vezetni és szüksége van rá meg érdekli, az 20 évesen már megtanul, sokan már gimiben.
Úgy látom, hogy le vagyok maradva. Pedig egy megyeszékhelyen lakok, ahol elég jó tömegközlekedés van, de teljesen az sem pótolja az autót, nem beszélve arról ha másik városban van dolgom.
Az a ciki, hogy azt gondolod, hogy ciki.
30, 40, 50 évesek is tanulnak vezetni, ha úgy gondolják, hogy szükség van a jogosítványra.
Sőt, ritka eset, de volt már arra is példa, hogy 70 év fölött jelentkezett tanulónak az illető.
a feleségem 50 évesen tanult vezetni...elméletből egyszer bukott, de a gyakorlatot simán vitte..kétségtelen, sokan meglepődtek, főleg azon, hogy gond nélkül szerzett jogsit.
Szóval nem ciki, csak azoknak, akik fiatalon sokszor buknak.
Az a ciki, hogy 25 évesen még mindig a ciki korszakban tartasz, amit már óvoda környékén illett volna kinőni.
Amúgy nem is értem a kérdést, ha most az mondjuk "júúúúúj de cikiiii" akkor ott döglesz meg jogosítvány nélkül, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!