Szerintetek szégyellnivaló és el kell titkolni ha valakinek sötét folt van a múltjában amiről nem tehet?
Mi van, ha valami folytán kitudódik és elterjed a munkahelyen, vagy iskolában, lakókörnyezetben a dolog? Ez lehet egy trauma, egy rossz gyermekkor, vagy egy rossz döntés, amit megbántunk.
Mennyire kell szégyellni, ha kiderül? Mert az emberek többsége szeret csámcsogni más életén. Te mit tennél, ha a kereszt, amit cipelsz, kitudódik, és úgy érzed, mindenki rólad beszél?
Kicsit fájna az egész, de túltennem magam rajta. Mást nem tudnék csinálni, vagy talán mégis?
Amúgy meg, én nem ítélkezem, ha valakiről valami ilyesmi kitudódik. Ha akar róla beszélni, meghallgatom, ha nem, tiszteletben tartom.
Mindanyiunknak vannak sötét foltjaink... Emberek vagyunk, képmutató egy dolog lenne, ha úgy tennék csak xy-nak van, és hú de ki kell beszélni, mert teszem azt, anno verték a szülei, vagy mert megszökött otthonról.
Én nem tudom, lehet ez csak az én véleményem.
Állitólag az öszinteség a legfontosabb.
Ez a valóságban nem igaz.
Abban a pillanatban amint kiderül bármi, le vagy irva és el van felejtve a megbocsajtás, megértés stb...
Ha az elején elmondod öszintén akkor is bukó vagy.
Nyilván a legfontosabb hogy mi a múltbeli titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!