Utcái épített Ladámba zenét akarok csinálni, hogyan tegyem? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
3 betű 3 számos utcai műszakis Ladámat most építem újjá. Sportosan megépített autó (sportos belső) szép kerekek, stb. Zenét szeretnék bele. Hogyan lehetséges ez? A technikai része is érdekelne, de a megvalósítás az jobban. Magyarul, hogy hova, milyen, mekkora és mennyi hangszórót tegyek. Jelenleg sehol sincs hangszórónak helye kialakítva. Már régóta nincs az autóban se rádió, se zene. Én már így vettem. De én szeretnék magamnak bele zenét. A kalaptartó ép és az ajtó"kárpitok" is. Azok egyébként újak lesznek - műanyag lapok. Bármi kérdés van, szívesen válaszolok.2021. aug. 24. 17:19
71/85 D. Brasco válasza:
Kerdező,azért tőled nem túl hiteles ez a betegezés.....
72/85 veterán vas válasza:
Kérdező!
Fölösleges többször leírnod, hogy BETEG, már az első alkalommal is elhittük rólad. ;)
73/85 A kérdező kommentje:
Hány piros kezet akartok még betegek!!! Menjetek más kérdése alá szemetelni!!!
2021. dec. 6. 09:46
74/85 D. Brasco válasza:
Kár hogy a kerdesekre meg a kerdezo kommentjeire nem lehet pirosat nyomni.....lennének meglepetések.....
75/85 A kérdező kommentje:
Muhahaha... de az efféle haszontalan szemetekre lehet és adom is őket rendesen!!!
2021. dec. 6. 10:03
76/85 D. Brasco válasza:
Élvezd....ettől kellemesebb dolog láthatóan úgysem nagyon van az életedben......de kivanom hogy ez maradjon a legnagyobb örömöd.....
77/85 A kérdező kommentje:
Olyan válaszokat várok, amik segítő szándékúak és építő jellegűek!!!
2021. dec. 6. 10:27
79/85 A kérdező kommentje:
Jólvan szevasz
2021. dec. 6. 11:17
80/85 veterán vas válasza:
Jaj mi lesz velem ha piros kezet kapok?
Csak azt ne, kérlek neeeeee!
Talán még menthető a helyzetem, ezért írok egy segítő szándékú jótanácsot:
vegyél be valami erős nyugtatót. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!