Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Utcái épített Ladámba zenét...

Utcái épített Ladámba zenét akarok csinálni, hogyan tegyem? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
3 betű 3 számos utcai műszakis Ladámat most építem újjá. Sportosan megépített autó (sportos belső) szép kerekek, stb. Zenét szeretnék bele. Hogyan lehetséges ez? A technikai része is érdekelne, de a megvalósítás az jobban. Magyarul, hogy hova, milyen, mekkora és mennyi hangszórót tegyek. Jelenleg sehol sincs hangszórónak helye kialakítva. Már régóta nincs az autóban se rádió, se zene. Én már így vettem. De én szeretnék magamnak bele zenét. A kalaptartó ép és az ajtó"kárpitok" is. Azok egyébként újak lesznek - műanyag lapok. Bármi kérdés van, szívesen válaszolok.

2021. aug. 24. 17:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 anonim ***** válasza:
80%
Csomagtartóba egy aktív szub költségvetés és meghallgatás alapján, ajtóba meg valamelyik ötcsillagos árukeresőn.
2021. aug. 25. 07:11
 12/85 A kérdező kommentje:

#9 mert már lassan 4 éve megvan az autóm és már unalmas úgy menni vele, hogy csak a motor hangját hallom mindig. Tényleg hangos a nagy kipufogó rendszer miatt, de annyira nem, mint 1 versenyautó. És nem kell olyan hangos zene bele, láda se lesz benne.

#10 és pl az ajtókba hogyan vezessem el? Na és oda hogy tegyek hangszórókat, mikor az ajtóban vannak merevítések meg stb tehát tömör az ajtó? Jó lenne ha olyan is válaszolna aki látott már Ladát szétszedve.

#11 a Ladába akkora zene nem kell. A másik autómban meg van láda és nagy zene.

2021. aug. 25. 09:59
 13/85 anonim ***** válasza:
80%

#10 vagyok.

Figyelj 1983-ba vettem az első 1200-emet.Én kábeleztem be a rendszert,

és nem csak magamnak csináltam hanem másoknak is úgyhogy én tudom miről beszélek, neked viszont fogalmad sincs az egészről.

Több autóba szereltem be hangrenszert.

Legutoljára nemrég a saját autómba raktam mélyládát,ami egy Audi tt amiben nincs nagy hely.

Gözöd nincs az egészről de okoskodsz.

2021. aug. 25. 13:09
 14/85 A kérdező kommentje:
Most miről beszélsz? Mire akarsz kilyukadni?🤔
2021. aug. 25. 13:55
 15/85 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy hova akarom tenni a hangszórókat...
2021. aug. 25. 13:55
 16/85 anonim ***** válasza:
100%

"ha olyan is válaszolna aki látott már Ladát szétszedve."

Erre.

Hogy én láttam Ladát szétszedve, többet összeraktam abban az időben értek hozzá. A 80-as években majdnem csak Ladával foglalkoztam mint elektronikusan mint motorikusan.

"Nem tudom, hogy hova akarom tenni a hangszórókat"

Ezt neked kell eldönteni, utána feltenni a kérdést.

2021. aug. 25. 14:12
 17/85 A kérdező kommentje:
Hát de hogyan döntsem el mikor ötletem sincs róla? Nem tehetem a 4 pontos övekbe...
2021. aug. 25. 15:05
 18/85 anonim ***** válasza:

Pl. Veszel ilyet a kalaptartóra, vezetékek a padló szönyeg alatt hátra.

[link]

2021. aug. 25. 15:16
 19/85 A kérdező kommentje:
Jólvan szórakozz mással szevasz...
2021. aug. 25. 16:02
 20/85 anonim ***** válasza:

Nem azt irtam hogy ezt, hanem ilyen külsőt.

Ezeknél nem kell vágni a kasznit, mint a süllyesztettnél.

Fél óra alatt kész a rendszer.

[link]

2021. aug. 25. 16:27
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!