Utcái épített Ladámba zenét akarok csinálni, hogyan tegyem? Bővebben lent!
#9 mert már lassan 4 éve megvan az autóm és már unalmas úgy menni vele, hogy csak a motor hangját hallom mindig. Tényleg hangos a nagy kipufogó rendszer miatt, de annyira nem, mint 1 versenyautó. És nem kell olyan hangos zene bele, láda se lesz benne.
#10 és pl az ajtókba hogyan vezessem el? Na és oda hogy tegyek hangszórókat, mikor az ajtóban vannak merevítések meg stb tehát tömör az ajtó? Jó lenne ha olyan is válaszolna aki látott már Ladát szétszedve.
#11 a Ladába akkora zene nem kell. A másik autómban meg van láda és nagy zene.
#10 vagyok.
Figyelj 1983-ba vettem az első 1200-emet.Én kábeleztem be a rendszert,
és nem csak magamnak csináltam hanem másoknak is úgyhogy én tudom miről beszélek, neked viszont fogalmad sincs az egészről.
Több autóba szereltem be hangrenszert.
Legutoljára nemrég a saját autómba raktam mélyládát,ami egy Audi tt amiben nincs nagy hely.
Gözöd nincs az egészről de okoskodsz.
"ha olyan is válaszolna aki látott már Ladát szétszedve."
Erre.
Hogy én láttam Ladát szétszedve, többet összeraktam abban az időben értek hozzá. A 80-as években majdnem csak Ladával foglalkoztam mint elektronikusan mint motorikusan.
"Nem tudom, hogy hova akarom tenni a hangszórókat"
Ezt neked kell eldönteni, utána feltenni a kérdést.
Pl. Veszel ilyet a kalaptartóra, vezetékek a padló szönyeg alatt hátra.
Nem azt irtam hogy ezt, hanem ilyen külsőt.
Ezeknél nem kell vágni a kasznit, mint a süllyesztettnél.
Fél óra alatt kész a rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!