Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Utcái épített Ladámba zenét...

Utcái épített Ladámba zenét akarok csinálni, hogyan tegyem? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
3 betű 3 számos utcai műszakis Ladámat most építem újjá. Sportosan megépített autó (sportos belső) szép kerekek, stb. Zenét szeretnék bele. Hogyan lehetséges ez? A technikai része is érdekelne, de a megvalósítás az jobban. Magyarul, hogy hova, milyen, mekkora és mennyi hangszórót tegyek. Jelenleg sehol sincs hangszórónak helye kialakítva. Már régóta nincs az autóban se rádió, se zene. Én már így vettem. De én szeretnék magamnak bele zenét. A kalaptartó ép és az ajtó"kárpitok" is. Azok egyébként újak lesznek - műanyag lapok. Bármi kérdés van, szívesen válaszolok.

2021. aug. 24. 17:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 A kérdező kommentje:
Nem akarok semmilyen külsőt. Normális hangrendszer lesz benne. A kasztnin amúgy sem kell vágni semmit csak a műanyag lapokon, de mind1. Látom nagyon értesz hozzá...
2021. aug. 25. 16:33
 22/85 anonim ***** válasza:
🤣😆😆
2021. aug. 25. 16:40
 23/85 Maldoror ***** válasza:

Vágd ki a középső dobot és ne hagy 4000 alá esni a fordulatot.

Kész a zene fillérekből :-)

2021. aug. 29. 22:05
 24/85 A kérdező kommentje:
50/60-as rendszer van (lesz) alatta, szóval nem kellenek a tanácsok a hangjára. A zenére kellenek tanácsok!
2021. aug. 30. 09:45
 25/85 veterán vas ***** válasza:
87%

Valaki pl. tanácsolná a "klasszikus megoldást:

tegyél a kalaptartó két szélére kerek hangszórókat.

Válaszod: de én középre szeretnék egy nagy ovált.

Más valaki ötlete:

legyen mind a 4 ajtóba egyforma erősségű hangszóró.

Válaszod: de én az elsőkbe nem akarok.

Tegyél a csomagtartóba egy nagy b.ládát.

Válaszod: szeretném a csomagtartót másra is használni.

Stb, stb, és már nincs is miről beszélni.

Szóval, ha te sem tudod, hogy mit akarsz, akkor egy idegen nem tervezhet/ötletelhet helyetted.

2021. aug. 30. 09:59
 26/85 A kérdező kommentje:
De pontosan tudom, hogy mit akarok. Mindenképpen fix hangszórókat akarok és nem régi fajtát, tehát a gyári 2 a kalaptartón kilőve. Mind a 4 ajtóba lehetséges. És középre nagy ovált, az pontosan hova középre és milyen nagy ovált?🤔 Csomagtartóba tényleg nem teszek semmit, mert azt szoktam használni szállításra.
2021. aug. 30. 10:56
 27/85 veterán vas ***** válasza:
60%

-"pontosan tudom, hogy mit akarok"

Helyes, legyen egy elképzelésed.

-"hova középre és milyen nagy ovált?"

Tehát akkor mégsem tudod?

No most akkor melyik? ;)

2021. aug. 30. 14:05
 28/85 A kérdező kommentje:
Ember! Azt nem tudom, hogy mégis miről beszélsz. Mi az, hogy középre és nagy ovált 1 Ladában?🤔
2021. aug. 30. 14:12
 29/85 anonim ***** válasza:
2 ajtó 1 szub lesz jó. Nem kell a legnagyobb, és ki tudod venni akár nagy, akár kicsi. Olyan is van, ami ülés alá fér, gondolom te is tudod, mert biztos nézel autóhifi webshopokat. Kezdésnek így lehet jó ár/érték arányú cuccot bedobni. Az ajtóhangszórót autóhifi szakműhelyben építtetném be, legalábbis ha ordításnál kicsit jobban kell szóljon, mert kéne rá doboz, kéne rá hangváltó, tehát nem ez a fingomsincsbélám tapasztalatanyag kell hozzá.
2021. aug. 30. 16:45
 30/85 A kérdező kommentje:
A másik autómba sub csövem van. Elég abba. Nem akarok olyan nagy hangrendszert a Ladába, mert imádni fogom menet közben hallgatni a nagy hangját. Hangszórók és fejegység - ennyit szeretnék és ennyit terveztem bele.
2021. aug. 30. 17:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!