Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Utcái épített Ladámba zenét...

Utcái épített Ladámba zenét akarok csinálni, hogyan tegyem? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
3 betű 3 számos utcai műszakis Ladámat most építem újjá. Sportosan megépített autó (sportos belső) szép kerekek, stb. Zenét szeretnék bele. Hogyan lehetséges ez? A technikai része is érdekelne, de a megvalósítás az jobban. Magyarul, hogy hova, milyen, mekkora és mennyi hangszórót tegyek. Jelenleg sehol sincs hangszórónak helye kialakítva. Már régóta nincs az autóban se rádió, se zene. Én már így vettem. De én szeretnék magamnak bele zenét. A kalaptartó ép és az ajtó"kárpitok" is. Azok egyébként újak lesznek - műanyag lapok. Bármi kérdés van, szívesen válaszolok.

2021. aug. 24. 17:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
Különösebben nem gond ha minőségi ajtóhangszóró és kivitelezés lesz a pénzedből...
2021. aug. 30. 22:42
 32/85 A kérdező kommentje:
Nyilván minőségi lesz. Ez alap dolog.
2021. aug. 31. 07:48
 33/85 D. Brasco ***** válasza:
61%
Kérdező,te egészen véletlenül nem az a kretén vagy aki két és fél évig keresett itt az oldalon az "épített" ladájához nyomtávszélesítót.....mert ezt a kerdest meg a kommentjeid olvasva elég rendesen deja vu-m van.......
2021. szept. 1. 15:39
 34/85 anonim ***** válasza:
80%

"Nyilván minőségi lesz. Ez alap dolog"

Aha.

"Hangszóró meg stb vezetékeim vannak itthon mindenféle nagyon sok."

"Fejegységet megoldom ismerőstől is akár. Olcsón."

"Nem tudom, hogy hova akarom tenni a hangszórókat..."

"az ajtókba hogyan vezessem el? Na és oda hogy tegyek hangszórókat, mikor az ajtóban vannak merevítések meg stb tehát tömör az ajtó?"

"Mind a 4 ajtóba lehetséges."

Kérdés?

2021. szept. 1. 16:35
 35/85 A kérdező kommentje:
Igen mind a 4 ajtóba. És esetleg még a kalaptartóba, vagy oda már felesleges?🤔
2021. szept. 1. 16:38
 36/85 anonim ***** válasza:
61%
B@$$2 le egy bluetooth csühögőt valahova aztán oszoljunk.
2021. szept. 1. 17:05
 37/85 A kérdező kommentje:
Dehogy 😂🤣😅 Azon semmit sem hallani, próbáltam már...
2021. szept. 1. 17:12
 38/85 anonim ***** válasza:
Ja, hogy ezért... Tegyél a gépre egy csendes dobot egy váltószelepes y-nal, aftermarket bowdenes karos átváltással szerintem!
2021. szept. 2. 10:41
 39/85 anonim ***** válasza:
60%

Úgy tűnik, ez a kérdés végleg kiégett.

(a kérdező meg beégett)

Sebaj, itt a suli, ma már biztos adnak föl valami házit, és nem lesz időd álmodozni.

2021. szept. 2. 11:36
 40/85 A kérdező kommentje:
Nem teszek semmi mást, minden úgy lesz ahogy én akarom. A kérdésemre válaszoljatok légyszíves és a haszontalan, semmitmondó válaszokat hanyagoljátok. Köszönöm!
2021. szept. 2. 12:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!