Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Utcái épített Ladámba zenét...

Utcái épített Ladámba zenét akarok csinálni, hogyan tegyem? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
3 betű 3 számos utcai műszakis Ladámat most építem újjá. Sportosan megépített autó (sportos belső) szép kerekek, stb. Zenét szeretnék bele. Hogyan lehetséges ez? A technikai része is érdekelne, de a megvalósítás az jobban. Magyarul, hogy hova, milyen, mekkora és mennyi hangszórót tegyek. Jelenleg sehol sincs hangszórónak helye kialakítva. Már régóta nincs az autóban se rádió, se zene. Én már így vettem. De én szeretnék magamnak bele zenét. A kalaptartó ép és az ajtó"kárpitok" is. Azok egyébként újak lesznek - műanyag lapok. Bármi kérdés van, szívesen válaszolok.

2021. aug. 24. 17:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/85 anonim ***** válasza:
76%
Csak a lényeget nem írtad, mennyit szánsz rá.
2021. aug. 24. 17:37
 2/85 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem tudom. Elképzelésem sincs mennyi körük mozoghat. Hangszóró meg stb vezetékeim vannak itthon mindenféle nagyon sok.
2021. aug. 24. 18:04
 3/85 anonim ***** válasza:
Egy normális fejegység 30-40 ezer.
2021. aug. 24. 18:48
 4/85 A kérdező kommentje:
Fejegységet megoldom ismerőstől is akár. Olcsón. aAza legkevesebb. Az lenne a kérdésem inkább, hogy miket és hogyan kellene hozzá csinálni és átalakítani?
2021. aug. 24. 19:51
 5/85 anonim ***** válasza:
A kívánt helyeken ki kell vágni a hangszóró helyét, behelyezni, rögziteni, vezetékelni, bekötni a fejegységbe és kész.
2021. aug. 24. 20:01
 6/85 A kérdező kommentje:
Na és mik a kívánt helyek? Mondom a kalaptartóm ép és az ajtóburkolataim is új műanyag lapok lesznek. Na meg hol hogyan vezessem el a hangszórókat?
2021. aug. 24. 21:25
 7/85 anonim ***** válasza:
42%

Abba egy ilyen kell:

[link]

és ilyen hangszóró illik hozzá:

[link]

2021. aug. 24. 22:03
 8/85 A kérdező kommentje:
Dehogy teszek bele ilyen régi fejegységet ember! Fiatal srác vagyok tuningolt és nem gyári papás Ladával!
2021. aug. 24. 22:29
 9/85 D. Brasco ***** válasza:
23%
Minek egy ilyen autóba zene?!Főleg egy "sportos" ladába...mert a sportos lada meg a nagy zene,nálam elég rendesen üti egymást.A masik meg,hogy akkora zaj van benne,hogy semmit nem hallanál a nagy zenéből,szóval tényleg minek?!?.....mindezt ugy,hogy a gyakorin kell érdeklődj,hogy meg miként kellene ezt az egeszet megvalositani....
2021. aug. 25. 06:27
 10/85 anonim ***** válasza:
100%

"Na és mik a kívánt helyek?"

Ahová a hangszórókat tenni akarod.

"Na meg hol hogyan vezessem el a hangszórókat?"

Ha a vezetékelésre gondolsz azt az oldal kárpit, padló szönyeg alatt.

2021. aug. 25. 06:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!