Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok a régi Suzuki...

Mit gondoltok a régi Suzuki Swiftekről?

Figyelt kérdés

Nektek tetszenek?

Vennétek ilyen autót?

2021. aug. 23. 19:32
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
85%

Tetszik? Nem, mi tetszene benne.

Viszont mai napig az A-ból B-be autóval közlekedés legolcsóbb módja.

Mivel nincs nagyon mi elromoljon benne, az a kevés meg elég megbízható, minimális karbantartással kimegy a világból is, az egyetlen dolog ami véget vet sok régi Swift pályafutásának, az a rozsda, mert olyan papírvékony az egész kasztni, hogy ha elkezd rohadni, akkor az nagyon hamar eldurvul. Erre kell figyelni, és erre lehet költeni is relatíve nagyobb összegeket (az autó vételárához mérten), de a motor, a futómű, az egész technika nagyon szívós.

2021. aug. 24. 08:15
 12/30 anonim ***** válasza:
85%

Ja, és nekem volt kettő is.

Egy még első autónak 10 éve, az egy 1.0 GL volt 1994-ből, fapad fapadja, de szerettem mert szinte termelte a benzint.

Aztán volt két éve pár hónapig egy 1.3 16V GLX-em is 2002-ből, azt nagyapámtól örököltem meg, addig a pár hónapig megtartottuk hogy a barátnőm használgassa, szerezzen kis rutint, aztán eladtuk, vettünk egy kicsit jobbat neki. Ma már annyira minimál, hogy tényleg csak futárautónak, vagy szükségautónak tudnám ajánlani - sajnos Magyarországon azért sok embernek nem fér bele ennél drágább fenntartású autó a büdzsébe, más kérdés, hogy csakazértis vesznek ezek is valami lerúgott 25 éves német csodavasat, aztán sírnak hogy szar. :D

2021. aug. 24. 08:19
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Jók és megbízhatók. Elpusztíthatatlan.

Két dolog ami aggasztó az egyik a lemez amiből csinálták, mert vékonyka és hajlamos a rozsdára a másik a koruk..

2021. aug. 27. 04:49
 14/30 anonim ***** válasza:
81%

"Nektek tetszenek?"

A 3 és 5 ajtósok tetszenek, főleg a ritkább színűek, a sedanok valahogy annyira nem.

"Vennétek ilyen autót?"

Ha muszáj lenne, akkor egy jobb állapotút, vagy valami limitált kiadásút (pl. a fekete Sport IV. amit ír az egyik válaszoló, az pl. elég ritka)

Ui: a legnagyobb probléma szerintem az, hogy papír kasznisak.

2021. aug. 31. 09:38
 15/30 anonim ***** válasza:
0%
Hogy már 20 évvel ezelőtt is egy elavult "halál autó" volt, a csoringerek legtipikusabb közlekedő edénye.
2021. szept. 2. 21:22
 16/30 anonim ***** válasza:
69%
Ha nincs másra pénzed, akkor jó, mert megbízható, és minimális karbantartással elmegy. De azért nem véletlen, hogy aki egy kicsit többet szánhat a dologra, az azonnal lecseréli. Nekem már nem kéne, leginkább azért, mert nem biztonságos a papírvékony kaszni. Városban még elmegy, de országúton, autópályán egy balesetben nem sok esély van túlélni.
2021. szept. 4. 10:12
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Miért olyan vékony, hány mm ?
2021. szept. 4. 10:14
 18/30 anonim válasza:
100%
Jó hát azért annyira nem papír vékony az, én is nekicsúsztam vele télen egy oszlopnak, nem lett nagyobb baja, mint mikor a hondámmal belém jött egy barom. Nyilván nem a legjobb valóban, de azért nem papír.
2021. szept. 4. 10:19
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez inkább csak egy szófordulat, arra vonatkozik, hogy a passzív biztonsága annak az autónak 20 éve is elavult volt. A régi Hondák sem jobbak. Tudom, mert nekem is van.
2021. szept. 4. 10:59
 20/30 anonim ***** válasza:
81%

Régi swiftet nem azért vesz az ember mert tetszik, hanem mert vagy erre futja a költségvetés, vagy mert első -tanuló- autónak az is jó lesz.

Minimális karbantartási igényű, fillérekből fenntartható jármű.

2021. szept. 4. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!