Mit gondoltok a régi Suzuki Swiftekről?
Nektek tetszenek?
Vennétek ilyen autót?
Régen még nagyon megnéztem mit veszek,most már nem annyira érdekel,legyen műszakilag jó,A ból B-be eltudjon vinni,viszonylag keveset egyen aztán kész...
Nem érdekel már a rongy rázás,f..z méret hosszabbítás kocsival.
Persze elfogadnék egy drága autót is,de maga a cél fontosabb annál hogy mivel járkálok.
igénytelen.. csak kár hogy papír.
10 évig volt 95ös swiftem, kb csak tankoltam meg olajat cseréltem évente és semmi gondja nem volt. 10 év alatt 1x hibásodott meg, a gyújtáselosztója felmondta a szolgálatot.
Azért hosszútávra kényelmetlen az ülése és eléggé alacsony, ha fájós a hátad, akkor meg fogod benne érezni.
Szuper gép. Ha pörgeted mint a bolond jól megy, még a hangját is jónak lehet mondani. Elég igénytelen jószág, de azért nem bír ki mindent. Olcsón lehet üzemeltetni.
Cserébe rohadt kényelmetlen hosszú távon, ahogy öregszem egyre rosszabb. Második autónak azért megtartottam a Sedan-t, de napi szinten egy kényelmesebb autót használok.
nekem volt több mint 10 évig az 1.6 sedan verzió
szerettem, megbizható volt
A rozsda miatt keleltt megszabadulnom tőle
Sajnos ezeket az autókat eléggé gyenge alvázvédelemmel gyártották, és mára már a 95%-ának az alja elporladt.
Lehet még találni garázsban tartott jó állapotú példányokat, bár akinek oylanja van nem hiszem hogy meghírdeti, ha eladóvá válik akkor inkább oda adja a gyereknek, rokonnak stb...
Én meg voltam elégedve az autóval, szerettem, de.... mára már felejtős a tipus.
Mint írtam a rozsda lassan felemészti mindet, öregecskék már.
Amugy az utána következő generációs swift ami 2005 től gyártódott is hasonlóan olcsón fenttartaható és ott még a rozsda sem komoly gond...
ha valaki swift et akar venni akkor én a 2005 utániakra beszélnék rá mindenkit, a 2003 ig gyártott verzió már sajnos a múlt, nincs értelme pénzt költeni a megvételükre(kivéve azta néhány nagyon megkimélt garázsban tartott példányt ami talán talán fel lelhető nagy mázlival)
Tetszik? Nem.
Megbízható? Viszonylag igen, nulla hibslehetőség a nulla kényelem árán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!