Mit gondoltok az újabb Suzuki Swiftekről? A 2005-től gyártottakról.
Anyámnak vettünk egy ilyen kocsit, mert tetszett neki, aztán kapott egy céges Ford Fiestát és a kocsit nem használtuk, szóval néha napján meghajtottam. Vezetési stílusom nagyon finoman szólva sportosnak nevezhető(gokart versenyzőként) és én bizony magam mögött tartok szinte bármilyen átlag autót, és előzni is nagyon jól lehet vele, csak előbb kell odalépni neki, mint egy erős autónak, de meglehetősen jól húz, bár én ritkán tartom a fordulatot 4000 alatt :D
felesleges bele erősebb motor, és ami meglepő, hogy rendkívül erős a féke, "komolyabb" tempós fékezésnél sem melegszik el!
swift nem jönn be tul gagyi a forma kulső belsőre.
de az sx4 az :)szemre való ...
Hát az utolsóval nem tuidok egyetérteni. Nekünk volt az elődjéből. AZ ég világon semmi baja nem volt. Egyszer kelett a féltegely gumiharagokat cserélni és ennyi. 10 évig volt nélunk. Ezalatt csak az olajat, szűrőket és a gumiharangokat kelett cserélni. Ja meg egy rendszám világítás izzót.
És ami meglepő volt hogy a kis 3 hengeres 1,0es motor is elég szépen futott. Nagyfaternak wagonR+-ja van ugyan úgy 1,0 motor: hát valami piszok csiga. A mién simán futott 140-150et ez 125 ölé nem megy és odáig is csak nagyon kínlódva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!