Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit gondoltok az újabb Suzuki...

Mit gondoltok az újabb Suzuki Swiftekről? A 2005-től gyártottakról.

Figyelt kérdés
Azt tudom hogy városba elég iszákosak. De elég-e a 1300as 92 lóerős motor egy esetleges előzéshez. Az időszakos karbantartáson(olajak,szűrők) kívül van-e valami ami el szokott romolni.

2012. máj. 4. 20:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Anyámnak vettünk egy ilyen kocsit, mert tetszett neki, aztán kapott egy céges Ford Fiestát és a kocsit nem használtuk, szóval néha napján meghajtottam. Vezetési stílusom nagyon finoman szólva sportosnak nevezhető(gokart versenyzőként) és én bizony magam mögött tartok szinte bármilyen átlag autót, és előzni is nagyon jól lehet vele, csak előbb kell odalépni neki, mint egy erős autónak, de meglehetősen jól húz, bár én ritkán tartom a fordulatot 4000 alatt :D

felesleges bele erősebb motor, és ami meglepő, hogy rendkívül erős a féke, "komolyabb" tempós fékezésnél sem melegszik el!

2012. máj. 4. 21:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Marha jól megy, és probléma nincs vele. Szerintem a kategóriában még mindig ez eszik legkevesebbet. Jó választás, nem kell az előítéletekkel törődni.
2012. máj. 4. 23:36
 3/7 anonim ***** válasza:

swift nem jönn be tul gagyi a forma kulső belsőre.

de az sx4 az :)szemre való ...

2012. máj. 5. 07:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan sz@r, mint az elődje!
2012. máj. 5. 17:12
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát az utolsóval nem tuidok egyetérteni. Nekünk volt az elődjéből. AZ ég világon semmi baja nem volt. Egyszer kelett a féltegely gumiharagokat cserélni és ennyi. 10 évig volt nélunk. Ezalatt csak az olajat, szűrőket és a gumiharangokat kelett cserélni. Ja meg egy rendszám világítás izzót.

És ami meglepő volt hogy a kis 3 hengeres 1,0es motor is elég szépen futott. Nagyfaternak wagonR+-ja van ugyan úgy 1,0 motor: hát valami piszok csiga. A mién simán futott 140-150et ez 125 ölé nem megy és odáig is csak nagyon kínlódva...

2012. máj. 6. 10:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem a motorjával és a fenntartásával van baj, hanem az egy esetleges balesetben való esélyeiről. Hiába van benne légzsák, ha a motor az öledben köt ki.
2012. máj. 7. 00:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Hagyd csak...aki a Ladára veri, ami 50 éves konstrukció szerinted mennyire van képben?
2012. máj. 7. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!