Milyen olcsón tuningolható autók vannak?
Kicsi autót keresek (1,5tonna alatt), amiből ki lehet hozni 4-5 száz lóerőt. Persze ha nagyon könnyű a kocsi, mint pl az MX-5, akkor nem kell olyan nagy teljesítmény.
Az a célom, hogy találjak egy autót legfeljebb 3, de inkább 1-2 millió forintért.
Olyan autót keresek, ami már alapból könnyű, gyors, fürge. Az se baj, ha 15-20 éves.
A lényeg, hogy jó futóművek legyenek alatta, mert fontos a kanyarodás, és egy jól tuningolható motor legyen benne, amit fel lehet húzni.
1 millió körül költenék a tuningra, de az se baj, ha kijön kevesebből.
Találtam pár turbós japán gépet, de nem tudom, melyik motor bírja ha megmókolják kicsit.
Milyen ötleteitek vannak?
4-500 lovat nem fognak kihozni bármelyik motorból. Röpködnek itt a százasok, mi?
Egy ismerősöm A4 2.7 V6 biturboját húzhatta fel 380-ról 420 körülire. Nagy hiba volt, letérdelt a motor fél év múlva. A tuningos cég meg a vállát vonogatta, ez ilyen. Havernál a felelősség.
#1 nem lehet bármelyikkel megcsinálni 1 millióból
Pl azért nem, mert nem minden blokk bírja
#2 általánosságban nem mindegyik bírja, sőt...
#3 "4-500 lovat nem fognak kihozni bármelyik motorból" KÉPZELD ÉN IS TUDOM, EZÉRT KÉRDEZTEM, HOGY MELYIK MOTOR (melyik autó) LENNE MEGFELELŐ...
Kérlek titeket hogy a kérdésre válaszoljatok. Ha ez túl nagy kérés akkor nem kell kommentelni.
#4, #5 KÖSZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!