Milyen az ideális első autó?
Figyelt kérdés
Most fogok végezni a jogosítvány megszerzésével és szerintetek milyen autó lenne a legjobb első autónak?
Valami olyasmire gondoltam ami nem a legmodernebb és nem is a legdrágább, hogyha esetleg osszetorne akkor ne legyen egy vagyon javítani.
2021. aug. 19. 16:55
21/24 veterán vas válasza:
#19 vagyok.
Örülök, ha "pont olyat" sikerült találni, bár az utolsó sorban azt is leírtam, hogy ez az autó egyébként nem is létezik.
Ám ha mindezek ellenére mégis találtál ilyet, akkor vajon miért pontoztad le? ;)
22/24 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le, soha nem pontozok senkit szimplan a velemenyekre vagyok kivancsi mert mindenkinek mas.
2021. szept. 21. 09:49
24/24 anonim válasza:
Gondolom, anyád meg apád fizette ki neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!