Milyen az ideális első autó?
Figyelt kérdés
Most fogok végezni a jogosítvány megszerzésével és szerintetek milyen autó lenne a legjobb első autónak?
Valami olyasmire gondoltam ami nem a legmodernebb és nem is a legdrágább, hogyha esetleg osszetorne akkor ne legyen egy vagyon javítani.
2021. aug. 19. 16:55
1/24 anonim válasza:
4 kereke van, kormánya, ablaka, motorja, és Suzuki Swift.
4/24 anonim válasza:
Punto, Fiesta, Fabia, Ibiza, Wagon, Alto, Ignis...
5/24 anonim válasza:
Valami nem túl esztétikus, hogy ne sajnáld, ha meghúzod, stb...
6/24 anonim válasza:
Olyan ami belefér az anyagi keretbe és megfelel az igényeidnek.Én nem szivatnám magam 15-20 éves gyenge szar kisautókkal ha nem muszály csak azért mert első autó.Vegyél olyat amilyet akarsz,ha egyszer-kétszer meghúzod mi van?Ha nem fér bele plusz 10-20-30ezer elemenként egy régi Swifthez képest akkor ne is vegyél autót
7/24 anonim válasza:
Ami kifér a pénztárcádból és hosszú távon szívesen használnád. 10 év körüli autókat nézegessed.
8/24 anonim válasza:
Amit fent tudsz tartani és nem fáj, ha esetleg meghúzod a parkolóban.
9/24 anonim válasza:
Nekem 5 éves Mazda 2-es volt az első autóm. Ennél jobb első autót el se tudnék képzelni. Kiváló volt, nagyon szerettem. ^^
10/24 anonim válasza:
Nem mindegy hány éves vagy, mennyire vagy érett és mi fér bele anyagilag.
Van akinek egy 5-6 milliós új autó sem drága, másnak a 300 ezres Swift fér bele.
A meghúzás is sajnos olyan, ha te nem húzod meg, akkor majd meghúzza neked más. Kisebb nagyobb szépséghibák mindig lesznek, a javítandóakra meg pénzt kell szánni ezt el kell fogadni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!