Milyen az ideális első autó?
Most fogok végezni a jogosítvány megszerzésével és szerintetek milyen autó lenne a legjobb első autónak?
Valami olyasmire gondoltam ami nem a legmodernebb és nem is a legdrágább, hogyha esetleg osszetorne akkor ne legyen egy vagyon javítani.
Láss ki belőle jól, ne legyenek nagy holtterek, legyen kényelmes benne ülni, álljon kézhez a kormány, és a váltó. Röviden: érezd magad biztonságban/komfortosan benne.
Bár nem biztos, hogy meg fogod húzni a fényezést, vagy a felnit, de az esélye magasabb kevés gyakorlattal. Olyat keress amiből több fut az utakon, hogy karosszéira elemeket könyebben lehessen találni.
Én azt vallom, hogy egy kezdőnek olyan autó kell, amit hogy ha lepadlóz, nem szaggatja fel maga alatt az útburkolatot. Nyílván nem kell megvenni a legkisebb szívóbenzint, de azért egy 6-8 hengeres kompresszoros szörnyeteg se kell. (szvsz 80-120 lóerő bőven elég).
Két éve vezetek, azóta egy 1.4-es szívóbenzin Golfom van (75 le), és még nem éreztem semmi hátrányát (autópályát leszámítva, az előzést alaposan meg kell tervezni.)
+1 Ne 1-2 évre vegyél kocsit, mert egy autóváltás nagy költségekkel jár.
Az ideális első autó:
Olcsón megvásárolható, kevés kilométert futott, sérülésmentes, sosem fog meghibásodni, kis fogyasztású, megbocsájtja a kezdő vezetői hibákat, a kopó/fogyó alkatrészek olcsón és gyorsan beszerezhetőek hozzá, és -ha majd egyszer eljön az ideje- még jól el is adható.
Szóval ezek lennének az ideális autó ismérvei.
(ami egyébként nem létezik)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!