Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen az ideális első autó?

Milyen az ideális első autó?

Figyelt kérdés

Most fogok végezni a jogosítvány megszerzésével és szerintetek milyen autó lenne a legjobb első autónak?

Valami olyasmire gondoltam ami nem a legmodernebb és nem is a legdrágább, hogyha esetleg osszetorne akkor ne legyen egy vagyon javítani.

2021. aug. 19. 16:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Valami paraszt előbb-utóbb úgyis ráveri az ajtaját. Első autónak ne vegyél csak olyat amit 2x ki tudsz fizetni és akkor se sírsz a másnapi kenyér miatt. Megtanulsz közlekedni aztán lecseréled.
2021. aug. 19. 19:42
 12/24 A kérdező kommentje:
19 leszek és egymillio koruli összeget szánnék rá.
2021. aug. 19. 22:20
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak ne fekete legyen.
2021. aug. 19. 23:26
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Azt javaslom hogy ne egy hosszú autó vegyél hanem egy kis autó,hogy ne legyen félelem érzés hogy Pl. kilóg a parkolóból a hátulja vagy az eleje. Azt hogy milyen márka jelzésű autót vegyél azt csak te tudod és a családod
2021. aug. 20. 08:05
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Láss ki belőle jól, ne legyenek nagy holtterek, legyen kényelmes benne ülni, álljon kézhez a kormány, és a váltó. Röviden: érezd magad biztonságban/komfortosan benne.

Bár nem biztos, hogy meg fogod húzni a fényezést, vagy a felnit, de az esélye magasabb kevés gyakorlattal. Olyat keress amiből több fut az utakon, hogy karosszéira elemeket könyebben lehessen találni.

Én azt vallom, hogy egy kezdőnek olyan autó kell, amit hogy ha lepadlóz, nem szaggatja fel maga alatt az útburkolatot. Nyílván nem kell megvenni a legkisebb szívóbenzint, de azért egy 6-8 hengeres kompresszoros szörnyeteg se kell. (szvsz 80-120 lóerő bőven elég).

Két éve vezetek, azóta egy 1.4-es szívóbenzin Golfom van (75 le), és még nem éreztem semmi hátrányát (autópályát leszámítva, az előzést alaposan meg kell tervezni.)

+1 Ne 1-2 évre vegyél kocsit, mert egy autóváltás nagy költségekkel jár.

2021. aug. 20. 18:05
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Feketét tényleg ne. Barom szokás, de nem értem én se miért jó az, ha este-szürkületben rohadtul nem lehet látni a közlekedő autót. Mindenki maffia akar lenni?
2021. aug. 20. 22:41
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!
2021. aug. 21. 09:34
 18/24 anonim ***** válasza:
BMW.
2021. szept. 15. 20:53
 19/24 veterán vas ***** válasza:
69%

Az ideális első autó:

Olcsón megvásárolható, kevés kilométert futott, sérülésmentes, sosem fog meghibásodni, kis fogyasztású, megbocsájtja a kezdő vezetői hibákat, a kopó/fogyó alkatrészek olcsón és gyorsan beszerezhetőek hozzá, és -ha majd egyszer eljön az ideje- még jól el is adható.

Szóval ezek lennének az ideális autó ismérvei.

(ami egyébként nem létezik)

2021. szept. 16. 14:00
 20/24 A kérdező kommentje:
Pont egy olyan autot sikerült találni aminek a jellemzőit a 19es kommentelő le is írta😌
2021. szept. 20. 08:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!