Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha izzócserére viszem az...

Ha izzócserére viszem az autót, akkor nekem kell hozzá vinnem az izzót, ami beleraknak?

Figyelt kérdés
Tudom hülye kérdés, de szőke vagyok.
2021. aug. 18. 15:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Holnap 10-re foglaltam online időpontot és a megjegyzésbe beírtam az autó típusát és hogy milyen izzó cseréjét kérem. Ha van eszük, addig megrendelik.
2021. aug. 18. 16:56
 12/16 anonim ***** válasza:
De jó hogy mindenki egy könnyen cserélhetó H4 fényszóróizzóból indul ki, és emlegeti a 10 perceket. Pedig van még pár izzó egy autóban. Lehet egy doblemez-levételt igénylő ködfényszóró, vagy egy aberrált megoldású fényszóró, amihez le kell venni a lökhárítót. De lehet szó középkonzol megvilágító izzókról, amikhez némely típusnál onnan kell kezdeni a szétszerelést, ahonnan nem is gondolná az ember. És egyik sem 10 perc. Izzó pedig vagy van, vagy nincs. Az előbb említett középkonzoli kapcsolókat megvilágító izzókra például várnunk kellett pár napot egy Honda-szervizben.
2021. aug. 18. 17:05
 13/16 A kérdező kommentje:
A kerék felett le kell venni a burkolatot, youtube-on láttam és ezért is kell szakihoz vinni.
2021. aug. 18. 17:09
 14/16 Wadmalac ***** válasza:

Mi ez, egy Honda Jazz? Hát az házilag tényleg copós, kerékjáratból turkálni.

Ha kaptál időpontot, autótípussal, akkor tutira szóltak volna, ha nem tudnak időben égőt biztosítani és neked kéne vinni.

De nem szóltak, tehát van nekik.

És tényleg lehet, hogy be sem tennék, amit te viszel.

2021. aug. 19. 09:18
 15/16 A kérdező kommentje:

Vettem izzót, beletették volna, de kiderült, hogy nem is jó bele, a boltban azt mondták ez a belevaló.

Nekik sem volt olyan a szervízben, megrendelték, kiszállították (kb. 2 óra) és végül beletették.

2021. aug. 19. 13:55
 16/16 Wadmalac ***** válasza:

Evvan, ők is benézték, mint a boltos is.

Nagy copás ám, amikor egy típuson, évjáraton belül a gyártó úgy keveri az alkatrészeket, mint a kártyapaklit, akkor tudod meg melyik fajta alkatrész kell, mikor szétszeded. Lásd kb. négyfajta régi Swift vezérműszíj meg feszítő.

2021. aug. 19. 14:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!