Tönkre ment ettől a fékrendszer?
Egy 2005-ös Ford Focus 1.6 Tdci-m van és kezdő sofőr vagyok. Elkövettem egy nagy hibát, a kéziféket nem engedtem ki és így tettem meg a kocsival kb. 50km-t. (ebben volt autópálya is) Mivel az indulásoknál nem vettem észre, ezért azt gondolom, csak kb. 2 kattanásig volt behúzva ezért is nem tűnt fel. Miután feltűnt kiengedtem, de sok különbséget nem éreztem. Szerintetek lehet baja a fékrendszernek. Hamarosan elviszem szerelőhöz, addig nem használom, de kíváncsi vagyok pár hozzáértőnek a véleményére.
Előre is köszönöm a normális válaszokat. (Tudom béna voltam)
(kíváncsiságból kipróbáltam, hogyha teljesen be van húzva, nem tudok elindulni vele)
"Valamit rosszul tudsz, első kattanásra már kéne érezni, hogy fog." "Nekem 1 kattanásra már fog a fék 2 kattanásra, pedig annyira fix, hogy senki se mozdítja el."
Vagy én tudom jól, és általában nem olyan a kézifékek működése, ahogy leírtad. Hagyjuk nyitva ezt a kérdést és bizzuk az olvasókra, hogy ki-ki a kézifékjét kipróbálva eldöntse. ☮️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!