Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire gyakori az, hogy...

Mennyire gyakori az, hogy valaki nem t u d j a fejből a saját rendszámát?

Figyelt kérdés

Ismerősi körben került szóba a dolog a múltkor és meglepődtem, hogy jópáran voltak, akik nem tudták. Kicsit meglepődtem, azt hittem eddig, hogy mindenki tudja, hiszen bizonyos esetekben szükség van az ismeretére: szerviz, műszaki vizsga, autópálya használat vásárlás, stb.

Tényleg vannak akik nem tudják fejből, vagy csak 1-2 betűt/számot?

(U.i.: tudja-val sajnos a GYK nem engedi kiírni...)

2021. aug. 2. 12:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen általános. Autóbolondként nagyon nehéz felfognom, de megértettem már. Ismerősök, kollégák között teljesen általános, hogy fogalmuk sincs, milyen erős a motor, mekkora motor van benne, de még az sem egyértelmű, hogy a céges kisbuszba gázolaj kell, nem benzin. Ez komoly. De tudnak vezetni, minden, az autó nekik használati eszköz, ennyi.

Én meg a másik oldalról olyan vagyok, hogyha új embert ismerek meg, hamarabb megtudom jegyezni az autója rendszámát, színét, típusát, és hogy kb milyen évjáratú, mint az ember arcát annyira, hogy tömegben is felismerjem. Ez is azt hiszem már súlyosnak számít :)

2021. aug. 2. 16:27
 12/12 anonim ***** válasza:
3 autóból 2-nek tudom a rendszàmàt amelyikkel párom jár nem tudom a rendszàmàt annak a kocsinak
2021. aug. 3. 21:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!